Elegem van már a hajvasalásból, de mégis mihez kezdjek a göndör hajjal?
Figyelt kérdés
Természetes göndör hajam van, de már több mint egy éve vasalom, érzem, hogy kezd teljesen tönkremenni, szeretném megnöveszteni is, de így elég lassan fog megnőni..
talán ehhez tudnám legjobban hasonlítani a hajam, milyen frizurákat lehet ezzel hordani?
köszönöm előre a segítséget. (:
2011. febr. 14. 21:15
2/8 anonim válasza:
nekem is pont ilyen hajam van, de nem szeretem és kb másfél éve vasalom...eléggé töredezett a vége, de használok rá 3 féle hővédőt, hajvégvédőt, egyenesítőt stb. elvileg van egy olyan módszer, hogy végleges kiegyenesítés, vagy legalábbis hosszabb távra egyenes lesz tőle a hajad talán azt kipróbálhatnád. vagy folytasd a hajvasalást mint én (: 16/L
3/8 A kérdező kommentje:
de meg akarom növeszteni :/ és így nem nő egyátalán..
és nyáron, strandon, majd vigyázni kell h ne legyen vizes, mert begöndörödik és baaaahh.. :/
énis 16/L :D
2011. febr. 14. 21:33
4/8 anonim válasza:
Fogadd el hogy göndör a hajad...abba fogsz belefáradni hogy keresgeted a legmegfelelőbb dolgot hogy sima legyen...a hajvasalással meg csak roncsolod...a göndör haj soha nem lesz sima ;) 15/L
6/8 anonim válasza:
inkább fogadd csak el :) mostanában kezd divatbajönni h nem vasalják, hanem természetes
7/8 anonim válasza:
Szerintem a képen lévő haj nagyon szép, sőt, a göndör meg a hullámos haj olyan... Hogy fogalmazzak... Érzéki...? Nem a legjobb szó, de nem jut eszembe jobb. A hajvasalást felejtsd el! És ha a göndör/hullámos haj még hosszú is, az maga a tökély! :D
8/8 anonim válasza:
Nekem is göndör és énis ugyan így vagyok vele de rájöttem hogyha 2 hetet meghagyom göndören akkor nő is egy kicsit és egészségesebb is lesz meg én egész nyáron meghagyom göndören és két hónap alatt kb 5 centit nő göndören a hajam. Amúgy én is vasalom de ilyenkor sajna megáll a növésbe és rettenetesen törik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!