Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elegem van már a hajvasalásból...

Elegem van már a hajvasalásból, de mégis mihez kezdjek a göndör hajjal?

Figyelt kérdés

Természetes göndör hajam van, de már több mint egy éve vasalom, érzem, hogy kezd teljesen tönkremenni, szeretném megnöveszteni is, de így elég lassan fog megnőni..

[link]

talán ehhez tudnám legjobban hasonlítani a hajam, milyen frizurákat lehet ezzel hordani?

köszönöm előre a segítséget. (:

2011. febr. 14. 21:15
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

itt a link (:

2011. febr. 14. 21:19
 2/8 anonim válasza:
nekem is pont ilyen hajam van, de nem szeretem és kb másfél éve vasalom...eléggé töredezett a vége, de használok rá 3 féle hővédőt, hajvégvédőt, egyenesítőt stb. elvileg van egy olyan módszer, hogy végleges kiegyenesítés, vagy legalábbis hosszabb távra egyenes lesz tőle a hajad talán azt kipróbálhatnád. vagy folytasd a hajvasalást mint én (: 16/L
2011. febr. 14. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:

de meg akarom növeszteni :/ és így nem nő egyátalán..

és nyáron, strandon, majd vigyázni kell h ne legyen vizes, mert begöndörödik és baaaahh.. :/

énis 16/L :D

2011. febr. 14. 21:33
 4/8 anonim válasza:
Fogadd el hogy göndör a hajad...abba fogsz belefáradni hogy keresgeted a legmegfelelőbb dolgot hogy sima legyen...a hajvasalással meg csak roncsolod...a göndör haj soha nem lesz sima ;) 15/L
2011. febr. 14. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
2011. febr. 14. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
inkább fogadd csak el :) mostanában kezd divatbajönni h nem vasalják, hanem természetes
2011. febr. 15. 00:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a képen lévő haj nagyon szép, sőt, a göndör meg a hullámos haj olyan... Hogy fogalmazzak... Érzéki...? Nem a legjobb szó, de nem jut eszembe jobb. A hajvasalást felejtsd el! És ha a göndör/hullámos haj még hosszú is, az maga a tökély! :D
2011. febr. 15. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is göndör és énis ugyan így vagyok vele de rájöttem hogyha 2 hetet meghagyom göndören akkor nő is egy kicsit és egészségesebb is lesz meg én egész nyáron meghagyom göndören és két hónap alatt kb 5 centit nő göndören a hajam. Amúgy én is vasalom de ilyenkor sajna megáll a növésbe és rettenetesen törik :D
2011. febr. 15. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!