Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy ha megtudja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy ha megtudja hogy honnan jöttem akkor elveszítem. Emiatt vége lehet egy kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatról van szó. Mindketten egyedül élünk. Ő egy jó családból származik. Édesanyja háziasszony édesapja pedig cégvezető. Nem szegények, persze a luxustól messze állnak. Jófej szülei vannak, akik nagyszerű gyerekkort tudtak biztosítani a barátnőmnek. Modern és fiatalos a gondolkodásuk. Tanultak a szülei.

Nekem viszont éppen az ellenkezője. Már jóval idősebbbek, betegeskedőek. Szegény családból származom. Jó volt a gyerekkorom, mert nagyon szerettek a szüleim. Viszont ennek ellenére nagyon szegények voltunk. Ráadásul mostanában már, mivel betegeskednek nem is tudják annyira tisztán tartani a lakást. Kezd penészedni a fal, itt ott a vakolat is jön le...

Szüleim nem tanultak. Bevallom őszintén hogy szégyenlem is bemutatni a szüleimet barátnőmnek. Félek hogy kiábrándul belőlem.

Van okom tartani ettől? Volt már valaki hasonló helyzetben?

2020. febr. 8. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kellene a családod szégyellni, hanem a családodnak téged. Aki meg ilyen miatt otthagy, az annyit sem ér, amennyi a piszok a körmöd alatt.
2020. febr. 8. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a baránőd normális és intelligens és így elmagyarázod neki a dolgokat hogy idősebbek, szegényebbek stb akkor meg fogja érteni és nem fog rmiatt dobni. Nem azért nem takarítanak mert trógerek stb.

Értelnes ember felfogja az ilyet. Ha meg emiatt kidob akkor ennyit ért ez egész.

A szülőkkel lehet majd később eetleg probléma , hogy nem ilyen fiút képzelnek el a lányuknak de ha rendesek ők is megértik és nem szólnak bele.

Fogd fel ezt úgy mint afféle kapcsolati próbát/tesztet.

Ha normális megérti, ha nem akkor ennyit ért:)

2020. febr. 8. 10:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Annyit szeretnék még hozzá tenni, h barátnőm az eddigi legokosabb és legkedvesebb csaj, akivel eddig találkoztam. Én sem vagyok annyira buta, párom sokszor meglepődik rajtam, hogy mennyi minden dolgot tudok, vagy h mennyire logikusan gondolkodom. A munkám sem rossz, nem keresek annyira rosszul. Viszont annyit nem, hogy érdemben tudjam támogatni a szüleimet.

2020. febr. 8. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlo a helyzet es halalosan nem erdekel, hol laknak a parom szulei es milyen korulmenyek kozott. 1-2x aludtunk naluk a kapcsolat elejen amikor nem laktunk egyutt, es ennyi. Nem volt a legkenyelmesebb de ki lehetett birni.
2020. febr. 8. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fogadja el, akkor talán mégsem olyan okos és kedves. 🤷🏽‍♀️
2020. febr. 8. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos, mégpedig az, hogy aki ilyen miatt ott hagy azért az emberért nem kár..
2020. febr. 8. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, te normális vagy? Szégyelled a szüleidet akik szeretetben felneveltek?

Gondold àt hogy neked mi a fontos és tedd fel mégegyszer a kérdést.

2020. febr. 8. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán segíthetnél a szüleidnek, hogy ne egy penészes omladozó helyen kelljen betegeskedniük ahelyett hogy a kis barátnőd véleményével foglalkozol.
2020. febr. 8. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú hogy így szegyenled őket. És hogy az a legnagyobb problémád hogy a csaj mit fog gondolni.
2020. febr. 8. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a szüleimnek kifestettem az egész lakást, csempéztem, járólapoztam, mikor apukám már öreg volt. Úgyhogy nosza, rakd rendbe a szüleid lakását, segíts nekik. Amúgy elég felszínesnek tűnsz nekem. Ott te anyagilag, meg a háttered szempontjából nem rúghatsz labdába, ezen kár is erőlködni, vagy elfogadja, vagy nem. Ha ez miatt szakít veled, akkor ő is felszines és szétmenéttek így is, úgy is. Én úgy állnék hozzá, hogy dugnám amíg lehet, tart ameddig tart. Ha viszon ki tart melletted, akkor egy igazi nőre találtál(ritka).
2020. febr. 8. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!