Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokszor a párotok barátjai/barátnői miatt lesz vége egy kapcsolatnak?
Ha valaki annyira befolyásolható, hogy a barátnői simán rábeszélik, hogy szakítson a párjával azzal nem is kell együtt lenni. Ami igazából történik az az, hogy a barátnői megpróbálnak egy kis józan észt verni a fejébe, hogy vegye már észre, hogy mennyire nem jól bánsz vele, és mennyire nincs már értelme a kapcsolatnak.
Lehet, hogy sokszor én is az a barátnő vagyok, aki a szakítás mellett voksol, de ez egyszerű józan ész. Ha odajön panaszkodni, hogy a barátja magasról tesz a fejére meg arra amit ő szeretne, vagy rosszul bánik vele, vagy már nem szerelmes stb akkor nem fogom neki azt mondani, hogy jaaajj de hát olyan szép pár vagytok, biztos meg lehet ezt javítani. Pláne amikor már tizedjére jön oda ugyan azokról a problémákról panaszkodni. Egy kapcsolatban sokszor elvakul az ember ezért nem árt, ha a barátok kicsit felrázzák, hogy vegye már észre magát és ne sínylődjön egy rossz kapcsolatban.
Természetesen biztos vannak olyan nők, akik egyszerűen csak féltékenyek mások jó kapcsolatára. De ők meg hiába mondják, hogy szakítsak a párommal ha amúgy boldog vagyok és jó a kapcsolat.
Én is/mi is józanul látjuk a helyzetet. És én törekednék arra, hogy megjavítsuk a kapcsolatot, de én inkább azt látom, hogy ezek a barátok olyan problémákra is azt mondják, hogy legyen inkább vége, ami megoldható lenne és ez rossz irányba befolyásolja a kapcsolatokat! Szerintem nem véletlenül van ennyi szakítás, mert az első nehézségnél a legtöbben kiszállnak!
Erről mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!