Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor vége egy kapcsolatnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor vége egy kapcsolatnak, utolag inkább a rossz dolgokra emlékszel? Hosszu (4-5 év) kapcsolataid emlékei megmaradnak benned egy életre vagy elfelejtődnek?

Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem felejtodnek el,ugyanugy mint az elet mas teren is maradnak emlekek jok es rosszak egyarant.Erzesek nyilvan nincsenek,legalabb is nalam semleges mar,hogy akkor mi meg hogy volt.Azota mar megtalaltam a szamomra tokeletes tarsat akivel tobb eve boldogdagban elunk.Harag sincs bennem senki irant.
2016. jún. 1. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
*boldogsagban
2016. jún. 1. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
59%

Nem szoktam rájuk gondolni, nem érdekelnek. De egy igencsak rossz élményhez nem is kell, hogy 4-5 éves kapcsolat végén legyen.

Egy eset volt amin sokáig tartott túllépni. Jó 2 évig pasit se akartam látni, miután az exvőlegényemmel szakítottam. Csak majdnem egy évig voltunk együtt. Megütött engem. Visszaütöttem, igazából reflexből, de nagyon megijedtem tőle, és megalázva éreztem magam. Azelőtt soha senki nem tett velem ilyet, és azóta sem. Ez tipikusan egy olyan emlék ami sokáig elkíséri az embert, ha megtörténik vele. Persze már túlléptem rajta, de elfelejteni nem fogom milyen érzés volt. Ez azért nem olyan eset mint mikor azért szakítasz, mert mondjuk nem működik a kapcsolat, mást szeretsz vagy megcsaltak. Bár ő az utóbbit is megtette. Tulajdonképp ezért szakítottam. A pofon már csak hab volt a tortán, amit azért kaptam mert szakítottam.

Az emlékek idővel halványulnak , de sosem tűnnek el, mert hosszabb rövidebb ideig, de az exeim az életem részei voltak, mint mindenkinek akinek voltak kapcsolatai.

2016. jún. 1. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak emlékek, amik időnként eszembe jutnak, de az apróságok idővel elfelejtődnek. Maradnak azok, amik tényleg mély nyomot hagytak bennem.
2016. jún. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!