Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikiztem a baratom viccbol, nevettunk o pedig pukizott. Viszont rossz vege lett, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elpukizta magat en pedig viccesre vettem a dolgot hogy jajj dragam megesik massal is csak kozben nagyon kellett nevetnem es vagy 3 perxig nem birtam abbahagyni nagyon rossz volt. Teljesen elfordult, megsertodott, rosszul esik neki. Jogosan? Vagy varjak amig megbekel?2015. febr. 20. 00:34
1/15 anonim válasza:
jó nagy idióta a pasid, egy normális kapcsolatban ebből közös nevetés lett volna
3/15 anonim válasza:
fingjál egy jó büdöset az orra alá!
4/15 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki? Huszonevesek vagyunk
2015. febr. 20. 00:39
5/15 anonim válasza:
hogy ne legyen ekkora éretlen hülye :D
(elsőre nem hülyét írtam, csak azt nem engedte elküldeni...)
7/15 anonim válasza:
Legalább elmondhatod, hogy a barátod összesz*rta magát a nevetéstől. :D
8/15 anonim válasza:
hát tudnak szarul kijönni dolgok. ha én így beégek ak arra gondolok h a közönség (már ha nem több mint 1-2fő) elfelejtheti 1óra alatt is az egészet míg én mindig vissza vissza emlékezhetnék rá. szóval én így szoktam túl tenni magam dolgokon. néha nem tehet mást az ember mint vár h vége legyen és csituljon az egész, utána minden megy tovább ugyanúgy. Vaagy jobb esetben az éppen terítéken lévő személy is röhög vagy visszavág és röhög
9/15 anonim válasza:
á gecc sírok a röhögéstől :DDDDDD
10/15 anonim válasza:
ha ez vigasztal, én is épp fingadozok, ahogy a kérdést olvasva nevetni kezdtem, pont mint a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!