Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikiztem a baratom viccbol, nevettunk o pedig pukizott. Viszont rossz vege lett, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elpukizta magat en pedig viccesre vettem a dolgot hogy jajj dragam megesik massal is csak kozben nagyon kellett nevetnem es vagy 3 perxig nem birtam abbahagyni nagyon rossz volt. Teljesen elfordult, megsertodott, rosszul esik neki. Jogosan? Vagy varjak amig megbekel?2015. febr. 20. 00:34
11/15 anonim válasza:
Hmm, kedves kérdező nem lehet, hogy elírtad és a barátod igazából a barátnőd? Általában a lányok szoktak kiborulni azon, hogy jelei vannak annak, hogy van emésztésük és a másik ezt észre is veszi. (magamból indulok ki, ha a barátom kiröhög egy puki miatt én is megsértődnék, persze nem vérig, de durca menne egy pár percig)
12/15 anonim válasza:
Én ordas nagyokat szoktam fingani a barátnőm előtt, csak úgy harsog az ánuszom. Jókat röhögünk rajta. Múltkor ő fingott egy tiszteset reggel. Azon is röhögtünk.
13/15 anonim válasza:
vesd fel, h cserébe ő is "hülyüljön" veled, mondjuk ő csikizzen téged, vagy ilyesmi.
14/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Fiu, nagyon igenyes magara es jolnevelt, de tenyleg tulreagalta :D
2015. febr. 20. 22:16
15/15 anonim válasza:
Először, mikor azt olvastam "rossz vége lett" őszintén szólva azt hittem akkorát fingott hogy be is fosott.
Na az tényleg gáz. Dehát ezen hogy kinevetted miért kell ekkora hisztit vágni nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!