Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párkapcsolatod, ahol védekezéssel volt gond? Ki engedett? Én soha nem akarok tablettát, komoly kapcsolatban sem.
Most van egy egy éves párkapcsolatom, párom egyelőre nem panaszkodik, de néha azért előkerül, hogy úgy sokkal kényelmesebb, szerinte biztonságosabb is.
Azért nem a fogamzásgátlásba tettem, mert itt most kapcsolati probléma érdekelne az ebből eredő konfliktus.
Akinek hosszabb kapcsolatban ez felmerült, mint probléma, hogy oldotta meg?
70# !
Nem kell!Azt csinálsz,amit akarsz.
Nekem nyóc!
#73, hova hózol és mit, és főként minek, ha az adott anti-nő mellett erekció sincs? A saját fejedre? Biztoa jól mutatna:)))
Emlékezetem szerint életemben soha sem kényszerültem ilyen vackot használni... és a világon semmit nem kaptam el. Lehet, mindkettő azért van, mert jól válogatom meg a nőket, akikkel kezdek.Kizárt a winner-mentalításu xar, az anyagias kvázi-ribi, a harcos feminyominger, a ketyegő biológiai órájú apajelöltet kereső (tőlük ugye a babát lehetne elkapni, az a legdrágább nemi baj:)), meg a lecsúszott drogfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!