Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan párkapcsolatod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párkapcsolatod, ahol védekezéssel volt gond? Ki engedett? Én soha nem akarok tablettát, komoly kapcsolatban sem.

Figyelt kérdés

Most van egy egy éves párkapcsolatom, párom egyelőre nem panaszkodik, de néha azért előkerül, hogy úgy sokkal kényelmesebb, szerinte biztonságosabb is.

Azért nem a fogamzásgátlásba tettem, mert itt most kapcsolati probléma érdekelne az ebből eredő konfliktus.

Akinek hosszabb kapcsolatban ez felmerült, mint probléma, hogy oldotta meg?

2020. febr. 7. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
74%

70# !

Nem kell!Azt csinálsz,amit akarsz.

Nekem nyóc!

2020. szept. 9. 15:10
 72/74 anonim ***** válasza:
42%
#70, "Mert a férfiak annyira görények,hogy még egy gumit se képesek felhúzni a kis farkukra...szánalmas." - tudod, a gumi felhúzásához tudtommal erekció szükségeltetik... na most, őszintén, melyik férfinak fog felállni szerinted egy harcos feminyomitól? Legfeljebb annak, akinek hónapok úta nem jut más...
2020. szept. 10. 09:22
 73/74 anonim ***** válasza:
81%
Rossz válasz. Remélem az ilyen elkap minden szart aki nem képes felhúzni
2020. szept. 10. 11:23
 74/74 anonim ***** válasza:
30%

#73, hova hózol és mit, és főként minek, ha az adott anti-nő mellett erekció sincs? A saját fejedre? Biztoa jól mutatna:)))

Emlékezetem szerint életemben soha sem kényszerültem ilyen vackot használni... és a világon semmit nem kaptam el. Lehet, mindkettő azért van, mert jól válogatom meg a nőket, akikkel kezdek.Kizárt a winner-mentalításu xar, az anyagias kvázi-ribi, a harcos feminyominger, a ketyegő biológiai órájú apajelöltet kereső (tőlük ugye a babát lehetne elkapni, az a legdrágább nemi baj:)), meg a lecsúszott drogfüggő is.

2020. szept. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!