Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan párkapcsolatod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párkapcsolatod, ahol védekezéssel volt gond? Ki engedett? Én soha nem akarok tablettát, komoly kapcsolatban sem.

Figyelt kérdés

Most van egy egy éves párkapcsolatom, párom egyelőre nem panaszkodik, de néha azért előkerül, hogy úgy sokkal kényelmesebb, szerinte biztonságosabb is.

Azért nem a fogamzásgátlásba tettem, mert itt most kapcsolati probléma érdekelne az ebből eredő konfliktus.

Akinek hosszabb kapcsolatban ez felmerült, mint probléma, hogy oldotta meg?

2020. febr. 7. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
34%
Igazából tökmindegy róla beszélnünk, mert a magadfajták úgysem fognak dugni általában, vagy nem olyannal, aki szóra érdemes... :) De persze lehet menteni a kukacot.
2020. febr. 8. 02:23
 32/74 anonim ***** válasza:
76%
Én szedtem fogamzásgátlót több évig, több fajtát is. Mindegyiktől meghalt a libidóm teljesen. Egyáltalán nem kívántam a szexet, nem nedvesedtem, nem éreztem semmit aktus közben, teljesen érzéketlen lett a hüvelyem, a csikló orgazmus sem volt kicsit sem kielégítő, éppen csak egy kicsi bizsergést éreztem, szinte semmit. Borzalmas volt. Arról nem is beszélve, hogy 2-3 havonta mehettem nőgyógyászhoz, mert vagy hüvelygyulladásom, vagy gombám, vagy bakteriális fertőzésem volt. Soha többet semmilyen hormonális fogamzásgátlásra nem vagyok hajlandó. Amelyik férfi ezt nem érti meg, annak el lehet menni, a többségnek úgyis csak az számít, hogy nekik jó legyen, a nő le van szarva.
2020. febr. 8. 02:34
 33/74 anonim ***** válasza:
27%
#32, nézd, elég könnyű a döntés, ha az egyik lehetőség egy jó szex egy normális nővel, a másik lehetőség egy semmilyen szex egy női felsőbbrendűséget hirdetővel:)
2020. febr. 8. 02:41
 34/74 anonim ***** válasza:
32%
", a többségnek úgyis csak az számít, hogy nekik jó legyen, a nő le van szarva." - nekem pont az ellenkező a tapasztalatom... menj fel egy akármilyen óvszer-webáruházba, folyamatossan azt nyomatják hogy ilyen bordázat meg olyan röcsközés a partner öröméért, de hogy a férfinak mi a fenétől lesz jó a szex, na arról egy büdös szó sem esik.
2020. febr. 8. 02:44
 35/74 anonim ***** válasza:
59%
Volt gondom igen, nem vagyok hajlandó tabit szedni és mérgezni magam. Kettő exem rinyált ezen, velük szakítottam is. A férjemnek sose volt ezzel problémája, évekig guniztunk, aztán áttértünk a hőmérőzésre. 28/,N
2020. febr. 8. 06:01
 36/74 anonim ***** válasza:
79%

Úgy oldottam meg, hogy kidobtam.

Rám akarta erőlteti a gyógyszert, az már annyira nem érdekelte, hogy trombózisveszély miatt nem szedhettem. De, oldjam meg, meg legalább nagyobb lesz tőle a mellem. Aha, mondom, szevasz.

Volt egy másik, az meg nem volt hajlandó gumival szexelni, mert az neki nem kényelmes. Nekem meg nem lett volna az abortuszra menni, vele is szétmentünk.

A tabletta amúgy ma már bizonyítottan károsnak minősül, aki ezt nem fogja fel, az idióta. Oké, hogy megnéd (nem 100 százalékosan!) a teherbeeséstől, de vannak nők, akiknek olyan szinten taccsra vágja a testét, hogy utána öröm néznie, mennyit költ orvosra. A másik meg, hogy a nemi úton terjedő betegségek ellen nem véd.

Normális férfi felhúzza és nem erőszakoskodik, más mit tegyen a testével.

Köttesse el ő magát...

2020. febr. 8. 06:16
 37/74 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó!

Akkor én egy nemnormális férfi vagyok.A párom se normális,mert nem szed gyógyszert,de ovszert se használunk.

Értelmes lehetsz nagyon.Te vagy itt,aki megkérdőjelezhetetlen igazságokat oszt,és ugy általános frázisokat pufogtat,relativizál ,kategorizál.

A feminista szekció nem itt van,csak xolok!

2020. febr. 8. 06:50
 38/74 anonim ***** válasza:
28%
#38, én se tudom, hogy ezek a nők honnan kerülnek elő, az életben - szerencsére - soha sem sikerült beléjük akadni (pedig azért volt néhány partnerem), csak itt a GyK-n...
2020. febr. 8. 08:43
 39/74 anonim ***** válasza:
71%

Még szüzen végignéztem több barátnőm harcát a hormontöbblettel, és akkor eldöntöttem, hogy én soha nem fogom szedni a tablettát. Két éve vagyok kapcsolatban, gumizunk, szerencsére a páromnak ebben is jó. Szeretnénk a közeljövőben gyűrűre vagy IUD-re átállni, az anyagiak miatt ezt még nem tehetjük meg.

24N

2020. febr. 8. 08:47
 40/74 anonim ***** válasza:
92%

15 évig szedtem tablettát, aztán a doki mondta, hogy kezd összezsugorodni a méhem, feleakkora, mint lennie kellene..... így abba kellett hagyni. Meg volt a szervezetem bolondulva több évig utána. Igazából csak a szülés tette helyre a dolgokat.

Nem szeretnék többet tablettát, majd ha meglesznek a gyerekek, akkor férjem elkötteti magát. Addig megszakítás vagy óvszer marad.

2020. febr. 8. 08:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!