Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan párkapcsolatod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párkapcsolatod, ahol védekezéssel volt gond? Ki engedett? Én soha nem akarok tablettát, komoly kapcsolatban sem.

Figyelt kérdés

Most van egy egy éves párkapcsolatom, párom egyelőre nem panaszkodik, de néha azért előkerül, hogy úgy sokkal kényelmesebb, szerinte biztonságosabb is.

Azért nem a fogamzásgátlásba tettem, mert itt most kapcsolati probléma érdekelne az ebből eredő konfliktus.

Akinek hosszabb kapcsolatban ez felmerült, mint probléma, hogy oldotta meg?

2020. febr. 7. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
87%

Ok látom!Elnézést kr töled is,és a mostani 3#tol isTekintsd tárgytalannak!

Az enyém is azzá vált a 3# törölték.

2020. febr. 7. 23:18
 12/74 anonim ***** válasza:
81%
OK:)
2020. febr. 7. 23:21
 13/74 anonim ***** válasza:
67%

Hát nemtudom...sok párról tudok akik évtizedek óta gumiznak és valahogy kibírják.

Peldának okaert a szüleim (akik ugyan már nincsenek együtt) de tudom hogy sokáig gumit használtak pedig házasok voltak majdnem 30 évig (mielőtt még valakinek valami bezeg dolog jutna eszébe, onnan tudom hogy többször is találtam, az ő szobájukban, nyilvan nem szándékosan).

A gumi vs tabletta kérdéssel több probléma is van. Nem vagyok feminista egyáltalán, mielőtt ezzel jönne valaki csak a legalapvetőbb dolog az egészben hogy míg a gumi senkinek nem okoz komoly egészségügyi problémát (biztos van aki allergiás meg miegymás de lényegesen kevesebb) addig a tabletta a hormonokkal igencsak bekavar egy nő szervezetének a működésébe. A nőknek eleve sokszor meggyűlik a baja a hormonokkal (lásd pl menstruáció, bőrhibák, stb.) erre még kapnak egy nagy adag hormont. Ami meg oké hogy véd a teherbeeséstől ugyanakkor pl nem lesz rendes mennzesz csak megvonásos vérzés ami eleve szembe megy a "természet rendjével" kb egy mesterséges valami. De ezen felül okozhat hízást, libidócsökkenést sőt egy ismerősömnek annyira beütött hogy mondta neki a nődoki hogy kb. 2 évig ne is számítson arra (persze miután leállt a tabival) hogy megjön a mikulás. Ami nem játék.

Tehát itt szimplán racionálisan ,nulla feminizmus mellett mondható az hogy a gumi egy jóval egyszerűbb megoldás. Persze nem kell ráerőltetni ha a pasi ennyire ne akarja. Csak más a "kényelmi" kérdés (és bár nem vagyok férfi de annyian használják úgyhogy kizárt hogy olyan kibírhatatlanul pocsék legyen..) meg valakinek az egészsége, hormonhaztartása stb.

2020. febr. 7. 23:53
 14/74 1112 ***** válasza:
63%

Aki arra akarna engem kényszeríteni, hogy szedjek tablettát, vagy nagyon követelné, vagy csak szimplán úgy "rágná a fülem", de folyamatosan, na, akkor őt már nem nevezném tovább a páromnak.

Egyébként pl van itt egy ilyen videó, a tablettaszedés saját magán tapasztalt dolgait foglalja egybe egy csajszi:

www.youtube.com/watch?v=DRCyQlMnkvo

2020. febr. 7. 23:57
 15/74 anonim ***** válasza:
29%

"Aki arra akarna engem kényszeríteni, hogy szedjek tablettát, vagy nagyon követelné, vagy csak szimplán úgy "rágná a fülem", de folyamatosan, na, akkor őt már nem nevezném tovább a páromnak"

Alapvetően egyetértek ezzel, csak a "szedjek tablettát" szöveget cserélném a "használjak gumit" szövegre:)

2020. febr. 8. 00:14
 16/74 anonim ***** válasza:
30%

#13 "

Hát nemtudom...sok párról tudok akik évtizedek óta gumiznak és valahogy kibírják.

Peldának okaert a szüleim (akik ugyan már nincsenek együtt)"

- most olcsó lenne azt visszakérdezni, hogy csak nem apukád talált kivánatosabb partnert... szóval inkább annyit mondok, hogy azért a szexben nem az az ember célja átalában, hogy "valahogy kibírja", ennél azért többet vár a dologtól... amit ha nem talál meg otthon, majd megtalálja egyebütt...

2020. febr. 8. 00:19
 17/74 anonim ***** válasza:
72%
Mi megszakítással védekezünk. Lassan 7 éve, de az se lenne baj ha véletlenül becsúszna egy baba bár eddig sose volt gond. Én nem szedhetek hormonális készítményeket, de a gumit nem nagyon szeretjük (van itthon pár neccesebb alkalmakhoz). Ha komoly a kapcsolat, be lehet vállalni (nem az egyetemi kúrogatós kapcsolatra gondolok, ahol igazán nincs jövőkép, hanem ha tényleg együtt terveztek).
2020. febr. 8. 00:42
 18/74 anonim ***** válasza:
65%
A bogyólobbi töröltette a válaszomat. Az volt a baj, hogy leírtam, hogy a férfi logika az, hogy szeretnének szexelni, de a nőt olyannal tömik, amitől az nem akar, vagy hogy a szent spermát trutymónak írtam?
2020. febr. 8. 01:10
 19/74 anonim ***** válasza:
64%

"Tudod, ha a nőnek csökkent a libidója, attól még lehet szex"

A libidó nem azt jelenti, hogy több előjáték kell, meg nem nedves, hanem hogy NINCS KEDVE, és meghozni sem lehet. Abban igazad van, hogy megerőszakolni így is lehet a nőt.

2020. febr. 8. 01:28
 20/74 anonim ***** válasza:
32%
"hanem hogy NINCS KEDVE, és meghozni sem lehet." - ez utóbbit ki mondta neked?
2020. febr. 8. 01:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!