Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párkapcsolatod, ahol védekezéssel volt gond? Ki engedett? Én soha nem akarok tablettát, komoly kapcsolatban sem.
Most van egy egy éves párkapcsolatom, párom egyelőre nem panaszkodik, de néha azért előkerül, hogy úgy sokkal kényelmesebb, szerinte biztonságosabb is.
Azért nem a fogamzásgátlásba tettem, mert itt most kapcsolati probléma érdekelne az ebből eredő konfliktus.
Akinek hosszabb kapcsolatban ez felmerült, mint probléma, hogy oldotta meg?
Első kapcsolatomban volt gond ezzel, és hagytam magam rábeszélni a tablettára. Eléggé megbántam, mert bár a kapcsolat rá egy évre véget ért, amikor a tablettát abbahagytam, utána 4!!! évig nem állt helyre a mensesem, kezdődött egy hetes barnázásokkal, nem is volt pontos (tabi előtt tökéletes 28 napos volt). Cisztám is lett... Kínkeserves volt, mire nagyjából tudtam kezelni, ja, és nem kis pénzeket hagytam ott mindenféle orvosnál is, így bizton állíthatom, hogy anyagilag is "nagyon" megérte.
Persze nyilván nem 100%, hogy minden a tablettának "köszönhető", de erős a gyanúm azért, hiszen előtte semmi bajom nem volt.
Ha lesz majd a jövőben normális kapcsolatom (nyilván ebben a 4 éves periódusban kerültem a túlzott kontaktot pasikkal, annyira selejtesnek éreztem magam), akkor valami természetes védekezési módszert fogok bevetni (naptár+hőmérő+kritikus napokon óvszer). Persze előtte mindketten elmegyünk szűrésre.
Ha nem lesz olyan pasi, aki ebbe belemegy, akkor nem szexelek, na bumm, eddig is túl drágán fizettem a nemi kapcsolatokért.
Teljesen biztonságos a tabletta ha előtte rendesen kivizsgáltatod magad, hogy szedheted-e. Csak sajnos manapság felírják mindenféle vizsgálat nélkül.
Szerintem ugyanolyan komoly indok a gumi kényelmetlensége mint a tabletta esetleges káros hatásai. Van köztes megoldás is, pl hüvelygyűrű, spirál. Persze sok nőt nem érdekli, hogy a párjának jó legyen. Sőt, még önmagának sem. Csak szexelnek, mert így szokás, de úgy igazán nem is élvezik.
#45, és az a nő, aki szereti a párját - és nem csak eszközként tekint a párkapcsolatra és a szexre a babaprojektjéhez - az mit vállal be szerinted?
Mert ez a mondat, hogy "Es meg egy eleg nyomos indok ellene: mindket gyerek elso probalkozos honapban osszejott, mivel normalis volt a hormonhaztartasom." eléggé "freudi elszólás" ...
Szedtam tanit meg fiatalon
2x voltam terhes mellette azeg az a kor volt mikor nem minik voltak hanem full tele atomnyi mennyiseggel. Felszedtem 20kg felev alatt a libidom 0 lett. 1 evig szedtem. Ennyi eleg volt.
A parom nem akart gumit huzni de szexelni azt akart es folyamatosan gunyolodott a tabi miatti elhizason... Eleg volt szakitottunk.
A tabit letettem ra egy evre lement az osszes kilo a mensim kb rendbe jott. Lett libidom is. Maradt a gumi tokre jo volt.
Majd a terhesseg utan na jo szedjunk megint megis csak kenyelmesebb. Ismet felugrott 20kg es kb megszunt a menseszem libidom 0 lett. Feltettem spiralt akkor meg csak hormonmentes volt csak. Folyamatos huvely es meg gyulladas laz gorcs extra verzes. 4 honapra ra levetettem. Maradt a gumi. Azota is. Mindegyik partneremnek megfelelo volt.
A mostani elkotette magat mikor megvolt a exetol a 2 gyerek. Mi mar nem akarunk kozoset. Igy ez tokeletesegoldas szamunkra. Par ev es igyis tullaszek a menopauzan 🙂
Azt nem ertem h azok a pasik akik mem akarnak vagy mar nem akarnak tobb gyereket miert nem kotetik el magukat? Ablulans 10 perc es max 1 nap a melobol. Gyors, fajdalommentes, rovid gyogyulasi ido es visszafordithato! Tehat mem veszit.
Csak a pasik erre nem gondolnak. Ha megnezeitek akkor szinte az osszes fogamzasgatlo dolog noi. Nincs ferfi fogamzasgatlo tabi, nincs gyuro, nincs ferfi felhelyezheto eszkoz. A pasiknak csak a gumi van azt sem szeretik alkalmazni.
Ne beszélj hülyesegeket.
Visszafordítható,csak azt felejtetted ki,hogy nemzöképtelen lesz örökre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!