Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » “Nem csinálok semmit”. De ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Nem csinálok semmit”. De ha csinálok, akkor üvölt. Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

Párom 28, én 30. Mindenhez van kedvem, az otthoni dolgokhoz is. Pl beteszem a mosogatógépet, felmosok, stb ahogy én szoktam. Viszont a párom üvöltözik ilyenkor: “felmosás előtt és után is fel kell porszívózni, hogy lehetsz ilyen hülye, inkább ne nyúlj semmihez majd én megcsinálom.” Lenyírom a füvet mire szintén kiabál hogy nem 1 cm-re hanem 4 cm-re kellett volna nyírni mert ők úgy szokták és majd ő azt is megcsinálja inkább. Beteszem a mosogatógépet mire magyaráz hogy ő este még akart bele tenni és minek nyúltam hozzá. Ha mosógépet indítok akkor is hazajön és veszekedik hogy “látom hogy hozzá lett nyúlva a mosógéphez:mit mostál? Milyen programon? Miért?

Ezeket kapom állandóan! Plusz a 30. Eset után már tényleg nincs kedvem semmihez hozzáérni. Azóta meg azt kiabálja mindenkinek hogy én SEMMIT nem csinálok otthon. Persze ha próbálkozok le vagyok hurrogva, mert nem az ő gondolatai szerint csinálom a dolgokat. A gondolatai mindig mások. Egyszer 4 centis fű kell az udvaron, egyszer 2 centis.

2020. febr. 4. 12:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem is állítóttam, hogy a visszaszólás niztosan megoldja a problémát, de segít felébreszteni egy kicsit az illetőt, hogy mégsem csak egy deszkával beszél. Természetesen ha nem júttok egyről a kettőre akkor mindenképp tovább kell lépni.
2020. febr. 5. 19:03
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem ébreszti fel. Konkrétan ezek az emberek nem a földön járnak, nincs ébredés, csak 1 mély belülről jövő fájdalom, aminek te vagy az oka (szerinte). Én személy szerint próbáltam kedvességgel, próbáltam visszaszólással, próbáltam ignorálással, józanésszel, mindennel, de nem. Mindent egyszerűen sértésként fognak fel, mert nekik mennyire rossz. A kérdezőt is ezért cseszegeti a párja, mert még a füvet se tudja normálisan lenyírni. Ha visszakérdez, hogy nyírjam? Akkor a válasz az h találd ki (burkoltan), de sosem lesz jó. Egyszerűen bünbakra vadásznak, hogy igazolják te tehetsz mindenről, még arról is h esik az eső vagy süt a nap, és ez neki mennyire rossz. Tényleg betegek és menthetetlenek. Nem véletlen csapják be még a nem tapasztalt pszichológusokat is ezek a nárcisztikus emberek. Megtévesztő, és iszonyú mindenféle kapcsolat velük.
2020. febr. 6. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!