Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » “Nem csinálok semmit”. De ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Nem csinálok semmit”. De ha csinálok, akkor üvölt. Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

Párom 28, én 30. Mindenhez van kedvem, az otthoni dolgokhoz is. Pl beteszem a mosogatógépet, felmosok, stb ahogy én szoktam. Viszont a párom üvöltözik ilyenkor: “felmosás előtt és után is fel kell porszívózni, hogy lehetsz ilyen hülye, inkább ne nyúlj semmihez majd én megcsinálom.” Lenyírom a füvet mire szintén kiabál hogy nem 1 cm-re hanem 4 cm-re kellett volna nyírni mert ők úgy szokták és majd ő azt is megcsinálja inkább. Beteszem a mosogatógépet mire magyaráz hogy ő este még akart bele tenni és minek nyúltam hozzá. Ha mosógépet indítok akkor is hazajön és veszekedik hogy “látom hogy hozzá lett nyúlva a mosógéphez:mit mostál? Milyen programon? Miért?

Ezeket kapom állandóan! Plusz a 30. Eset után már tényleg nincs kedvem semmihez hozzáérni. Azóta meg azt kiabálja mindenkinek hogy én SEMMIT nem csinálok otthon. Persze ha próbálkozok le vagyok hurrogva, mert nem az ő gondolatai szerint csinálom a dolgokat. A gondolatai mindig mások. Egyszer 4 centis fű kell az udvaron, egyszer 2 centis.

2020. febr. 4. 12:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a párodnak. Nem komplett aki őt elviseli. Ki akarna egy félkegyelművel élni?
2020. febr. 4. 13:30
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
És ilyen nőknek van párja, te jó ég...
2020. febr. 4. 13:32
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

Én sem értem.

Mióta ilyen?

Előtte milyen volt?

Mióta ismeritek egymást?

2020. febr. 4. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
szakitás,utálom az ilyen agyament házisárkányokat,de ha neked ez kell..
2020. febr. 4. 13:45
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Te nem az én volt feleségemmel kerültél össze?

M betűvel kezdődik, A a keresztneve vége :)

Ő produkálta ezeket a tüneteket, de szóról szóra. A durva az volt, h válásnál meg úgy ment el, hogy majd a belga herceg lesz a férje, mert minden férfi semmire kellő...

Addig meg kb luxus körülmények között élt, meg a segge ki lett nyalva nő létére.

A párodtól egyébként azonnal menekülj, mert egy nárcisztikus beteg állat. Természetesen minden a te hibád, még az is h ő ilyen lett...

2020. febr. 4. 14:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy a 15-ös válaszoló írja...

Ezzel a viselkedéssel leértékel, kritizál, és szép lassan észrevétlenül egy zavarodottságot okoz neked. Mert azon meditálsz, hogy mit teszel rosszul, hogy tudnál segíteni neki. De ha visszaolvasod magad láthatod, hogy sehogy! Reménykedsz, ha jobban csinálod, megváltozik vagy olyan lesz a kapcsolatotok, mint az elején. Magadon gondolkozz, miért hagyod, hogy bántó szavakat mondjon, miért tűröd el a tiszteletlenséget? Miért hagyod, hogy lejárasson mások előtt?

Azt kérdezted, mi a megoldás erre...magadon elgondolkodni, hogy jó-e neked ez a kapcsolat! Erre te tudod a választ, és ha tudod a választ, akkor bátornak lenni, és dönteni, addig, míg megvan a józan eszed. Ugyanis az ilyen típusú lények, addig szekálnak, amíg bele nem bolondulsz. Ez a tipikus, ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs rajtad sapka az a baj. Aki szeret az dícsér, örül neked, ha veled lehet. Aki bánt, kritizál, lejárat mások előtt az uralkodni akar feletted és irányítani téged. Az nem a szeretet jele.

2020. febr. 4. 15:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

talán ilyen szülőkkel nevelkedett:

„Vegyél sapkát, ne azt a sapkát, ezt a sapkát, hát nem látod, milyen idő van, ne ezt vedd föl előbb, azt vedd föl előbb, aztán ezt; a sarat ezzel a ronggyal és ezzel a szerrel kell föltörölni, de a limonádét azzal a szivaccsal és azzal a folyadékkal, mert különben elfertőződik, megfázol, lefagy, befagy, eltörik, kórházba kerülsz, kikapsz aputól; ne nyúlj hozzá, nem úgy kell, jaj, sose tanulod meg, rossz nézni, na, inkább add ide, majd én letörlöm, becsomagolom, bemegyek az iskolába, beszélek vele, elintézem neked, jobb az úgy, menj az útból.”

2020. febr. 4. 16:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szabadulj meg tőle még ma! Ez a megoldás.
2020. febr. 4. 21:02
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

Amikor üvölt veled te mit csinálsz? Megbújsz és kiírod ide, hogy milyen gonosz veled? Én a helyedben visszakérdeznék racionálisan, hogy:

" kiabál hogy nem 1 cm-re hanem 4 cm-re kellett volna nyírni mert ők úgy szokták"

Miért nem jó az í cm-es fű? Később kell megint lenyírni. Max amikor ő csinálja akkor belekötnék, hogy nem 4cm-es (mert tuti nem tudja pont akkorára nyírni)

"Ha mosógépet indítok akkor is hazajön és veszekedik hogy “látom hogy hozzá lett nyúlva a mosógéphez:mit mostál? Milyen programon?""

Elmostam az edényeket ezen a programon mert az interneten azt olvastam, hogy ez az optimális (blöffölj ha kell).

"felmosás előtt és után is fel kell porszívózni, hogy lehetsz ilyen hülye,"

Miért? Mutasd meg, hol a pór?

De mindenképp kérdezz vissza, hogy ilyen semmiségekért miért kell állandóan veszekedjen? Valószínűleg más problmái vannak...ha nem tudja másképp levezetni a stresszt akkor csakis a szakítást látom megoldásnak.

2020. febr. 4. 21:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19-es, ilyen nincs ahogy írad:

"Én a helyedben visszakérdeznék racionálisan"....

Ezeknél az embereknél nincs józan ész, vagy racionalitás. 15-ös vagyok, s én is jártam ebben a cipőben, tudok mondani millió példát, pl:

Haza érsz melóból/edzésből.

- Lebasz, hogy miért nem jöttél előbb, mert ő unatkozott egész nap otton. (ugye nem dolgozik, vagy részmunkaidő)

- Edzettem, szokásos hétfő volt, szokásos időben jöttem. Mi a baj?

- Semmi, csak elege van már az unalomból. Miért 6kor kell hazaérni, miért nem foglalkozol velem?

- Mert dolgoztam, edzettem, úgy ahogy minden nap. 6 óra meg nem késő, itt vagyok, csináljunk valamit.

- Egy igazi férfi alapból jól néz ki, neki nem kell edzeni meg ennyit dolgozni.

- Mi bajod velem? Miért degradálsz le?

- Én? Te degradálsz le, h nem vagyok fontos neked.

.........

És indul a buli.

Ha visszaszólsz, az a baj, ha nem akkor meg az és téged szid.

Az a baj ezekkel az emberekkel, hogy belülről rohadnak. Nem felelnek meg önmaguk saját elvárásának, a férfitől várja a megoldást, de nem tudja senki megmenteni őket és csak felérlik önmagukat, de úgy, hogy közbe a másikból egy érzelmi hulladékot csinálnak. Így kb ledegradálja a saját érzelmi szintjére, és lesz 1 bűnbakja.

Nézd, anno én írtam ki ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Gondolom egyértelmű mit kell tenned :) Beteg az ilyen ember...

2020. febr. 5. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!