Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom eljegyzett tegnap a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom eljegyzett tegnap a családunk előtt, de én ezt nem akarom, mit tehetnék vajon mi lenne a jobbik megoldás?

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyunk együtt abból 37 napja együtt élünk. ÉN még nem akartam ezt, sőt fel sem merült bennem, gondoltam majd max 2-3 év múlva ha akkor is minden jól alakul.

De mondhatni a kapcsolatunk elején tartunk, és rendben van, hogy szeretem, de ez még gyors.

Semmi sem biztos, albérletben vagyunk nem biztos, hogy itt maradunk. A munkahelyem sem biztos még, azaz nem tervezem sokáig azt ahol vagyok.

Család előtt mindneki előtt nem akartam azt mondani, hogy sajnálom de nem...

Meg mondjam neki, hogy ez még nekem korai és váratlanul érintett és várni szeretnék még?

Ha visszaadom a gyűrűt attól tartok akkor vége a kapcsolatunknak...nagyon lelkis érzékeny típus.

Vagy hordjam a gyűrűt ne foglalkozzak vele, aztán majd lesz valami?

2019. dec. 29. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Ne vedd komolyan, ez a karácsony miatt volt.
2019. dec. 29. 14:55
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne szólj semmit, hordjad a gyűrűt, aztán ha pár év vagy hónap múlva úgy döntesz, hogy mégsem ő a megfelelő akkor visszaadod.
2019. dec. 29. 14:56
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
hát persze, hogy a te saját munkahelyed bizonytalansága miatt nem szeretnéd az eljegyzést :D
2019. dec. 29. 14:56
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
A jegygyűrű nem jelent semmit, nem kötelezvény. Mindenképpen beszélj vele, hogy nem beszéltetek róla, és korainak érzed, mielőtt nyárra az esküvőt is elkezdi tervezni.
2019. dec. 29. 14:58
 5/14 Ollókezű Edward ***** válasza:
96%
Szerintem beszéld meg vele, hogy nem akarsz most még gyorsan hozzámenni, hanem csak 2-3 év múlva. Így jegyesek maradtok, de nem zúdul minden a nyakadba hirtelen. Ha erre is megsértődik, akkor úgy kell neki. Nehogy kényszerítve érezd magad!
2019. dec. 29. 14:59
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne aggódj. A gyűrű még nem kötelez. Várhattok az esküvővel néhány évet. Beszéld meg vele, hogy esküvő nem most lesz, előbb érnie kell a kapcsolatnak is, meg kell pénzügyi háttér.
2019. dec. 29. 15:06
 7/14 anonim ***** válasza:
20%
Mások mert azért nyavajognak,mert 2 nap ismeretség után nem veszik feleségül őket.Igaz ott inkább az anyagiak miatt van. Azt kellett volna mondani hogy nem fogadod el,még túl korán van.7 hónap az rövid idő.Évek után után szokták megkérni egy nő kezét.Hordjad a gyűrűt,nem kötelez semmire.Max,annyira hogy legyél hűséges hozzá.
2019. dec. 29. 15:13
 8/14 A kérdező kommentje:

kedves 3-as válaszoló....

A munkahelyem csak azért bizonytalan, (de talán rossz kifejezést használtam) mert elég sokat kell utazni, és jelenleg csak a pénzért éri meg, és közelebbit szeretnék keresni.

2019. dec. 29. 15:14
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Nincs kőbe vésve, hogy eljegyzés után mennyivel kell az esküvőt megtartani, úgyhogy ne aggódj. Ülj le vele és mondd el neki, hogy most elég bizonytalannak érzed a munkahelyedet, a közös albérleteteket, úgyhogy te szeretnél várni még egy kicsit, legalább addig, amíg anyagilag összeszeditek magatokat. Végtére is nem az az ember célja, hogy már huszonévesen egy esküvővel évekre addóságba verje magát.

A családdal, rokonsággal nehezebb lesz megértetni viszont, mert ők alig fogják már várni, hogy mikor lesz a lagzi. A lényeg az, hogy ne érezd azt, hogy egy életre elköteleződsz olyas valaki mellett, akiben nem vagy biztos.

2019. dec. 29. 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:
35%
Érdekes, hogy itt sokaknak semmit nem jelent a jegyben járás és a jegygyűrű. Az én szememben egy szívből, teljes meggyőződésből jött "igen"-t, ami után maga a pár és a szeretteik is arra készülnek, hogy házasság lesz. Biztos, hogy ilyen helyzetben nem hordanám.
2019. dec. 29. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!