Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom eljegyzett tegnap a családunk előtt, de én ezt nem akarom, mit tehetnék vajon mi lenne a jobbik megoldás?
7 hónapja vagyunk együtt abból 37 napja együtt élünk. ÉN még nem akartam ezt, sőt fel sem merült bennem, gondoltam majd max 2-3 év múlva ha akkor is minden jól alakul.
De mondhatni a kapcsolatunk elején tartunk, és rendben van, hogy szeretem, de ez még gyors.
Semmi sem biztos, albérletben vagyunk nem biztos, hogy itt maradunk. A munkahelyem sem biztos még, azaz nem tervezem sokáig azt ahol vagyok.
Család előtt mindneki előtt nem akartam azt mondani, hogy sajnálom de nem...
Meg mondjam neki, hogy ez még nekem korai és váratlanul érintett és várni szeretnék még?
Ha visszaadom a gyűrűt attól tartok akkor vége a kapcsolatunknak...nagyon lelkis érzékeny típus.
Vagy hordjam a gyűrűt ne foglalkozzak vele, aztán majd lesz valami?
Nyugi, a karácsonyi eljegyzések sosem annyira komolyak.
Az esküvőt pedig, addig húzod, ameddig akarod...
Hord azt a gyűrűt büszkén...
Szerintem nem tudta mit vegyen neked karácsonyra... Gondolta vesz egy gyürüt és megkéri a kezed annak bisztos órülni fogysz :)
Attòl hogy megkért még nem kell egyből hozzámenned... ne mondj neki semmit ha szereted.... aztán majd idővel kialakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!