Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » “Nem csinálok semmit”. De ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Nem csinálok semmit”. De ha csinálok, akkor üvölt. Mi erre a megoldás?

Figyelt kérdés

Párom 28, én 30. Mindenhez van kedvem, az otthoni dolgokhoz is. Pl beteszem a mosogatógépet, felmosok, stb ahogy én szoktam. Viszont a párom üvöltözik ilyenkor: “felmosás előtt és után is fel kell porszívózni, hogy lehetsz ilyen hülye, inkább ne nyúlj semmihez majd én megcsinálom.” Lenyírom a füvet mire szintén kiabál hogy nem 1 cm-re hanem 4 cm-re kellett volna nyírni mert ők úgy szokták és majd ő azt is megcsinálja inkább. Beteszem a mosogatógépet mire magyaráz hogy ő este még akart bele tenni és minek nyúltam hozzá. Ha mosógépet indítok akkor is hazajön és veszekedik hogy “látom hogy hozzá lett nyúlva a mosógéphez:mit mostál? Milyen programon? Miért?

Ezeket kapom állandóan! Plusz a 30. Eset után már tényleg nincs kedvem semmihez hozzáérni. Azóta meg azt kiabálja mindenkinek hogy én SEMMIT nem csinálok otthon. Persze ha próbálkozok le vagyok hurrogva, mert nem az ő gondolatai szerint csinálom a dolgokat. A gondolatai mindig mások. Egyszer 4 centis fű kell az udvaron, egyszer 2 centis.

2020. febr. 4. 12:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Kontroll mániás, esetleg Nárcisztikus...
2020. febr. 4. 12:34
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha együtt vagy egy ilyen idiótával, edd meg amit főztél. :D Nem ám megbecsülné a párod is hogy nem csak a semmit csinálod otthon, hanem segítesz. Amúgy te vagy a férfi?
2020. febr. 4. 12:35
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Vmi miatt stresszes?? Nem ugy hangzik mintha amugy minden rendben lennea kapcsolatotokban
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Halálra idegesíted a csajodat, ez egyértelmű. Én rákérdeznék, mi a tényleges baja, mert biztos nem az, hogy 2 centis lett a fű.

Ha nincs normális magyaráata, én dobbantanék, mert ez csak rosszabb lesz. Egy házisárkány éljen csak egyedül, aztán akkora lesz a füve, amekkorát csak akar.

5/22 anonim ***** válasza:
98%
Mintha csak én írtam volna ezt, jézusom. A kapcsolatunkban én vagyok a nő.
2020. febr. 4. 12:39
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
erre van az opt-out opcio
2020. febr. 4. 12:49
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ülj le vele átbeszélni ezeket. Ha nem változtat, változtass Te... lakhelyet. Én ezt biztosan nem csinálnám.
2020. febr. 4. 12:54
 8/22 anonim ***** válasza:
84%

"mit mostál? Milyen programon? Miért?"

Ez egy nem normális ember.

Ő mindig mindent elmesél neked, amit csinál?

Mert ha nem, akkor ő miért akar mindent tudni?

2020. febr. 4. 13:15
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

“felmosás előtt és után is fel kell porszívózni"

Ez meg így butaság.

Tehát akkor takarításmániás is.

2020. febr. 4. 13:17
 10/22 anonim ***** válasza:
18%
Elégítsd ki rendesen, hogy ne legyél ilyen idegbeteg :D
2020. febr. 4. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!