Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az olyanok megakadalyoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyanok megakadalyoznak parkapcsolat kialkitasaban hogy tv ellenes vagyok, nem szeretek fözni, es kell a szabadidö?

Figyelt kérdés

Exeim ilyeneken akadtak fenn meg mar uj sracokban is latom hogy nekik ez problema.

Egyik exem mikor gyerekvallalasrol beszeltünk kiakadt azon hogy nekem majd attol függetlenül kell neha az enidö esetleg hogy csak baratokkal is legyek az anyasagtol nem akarom magam majd eltemetni, erre neki allt azon szabalyosan veszekedni hogy egy nönek teljes öröme kell hogy legyen a gyerek azaz az legyen nekem a szabadidö hogy a kicsivel vagyok 0-24 ben. Meg au ö anyja speciel örömmel föz (kiszolgalja az egesz csaladot mintha kötelezö lenne)es neki olyan kell.

Kidobott.

De az elözö es meg azt nem birta hogy nekem hetvegere nincs valami plusz allasom maszekolni mert ö mindig ment akkor is es rühellte azt is hogy en hetvegen hogy mereszelek sokaig aludni delelött. Fel kellett kelnem hogy hasznosnak lasson.

Most megismertem egy sracot akinek az exe tv ellenes es rühellte ezt benne en mar nem is mondtam igy hogy amugy en is az vagyok..

2020. febr. 4. 08:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó

Én már voltam együtt ilyen csajjal, aki vagy akinek a családja így gondolkodott mint te. Hozták ők is a nem tudom milyen ételt fillérekért... Hát őszinte leszek, én nem vagyok egy nagy szakács, de az ételt én is megtudom úgy csinálni hogy íze legyen, tehát azért ezt elvárom. Amikor meg "ettük" ezt a kommerz szar kaját mintha vizet nyammogtam volna. Persze megértem, hogy valakinek ízlik a se só, se fűszer étel, de az nem én leszek és még nagyon sokan vannak így vele.

2020. febr. 4. 19:20
 32/40 A kérdező kommentje:

Csak itt a penzröl is szo van, ne keverjük ide a gondoskodast. Ahol elvàràs hogy fözzön a nö es még anyagilag is lehuzzàk az nekem kihasznàlàs. Nem a gyerekem a pàrom es nem is tudok/nem is akarok ffit gyerekkènt kezelni.

Es zavar hogy vele csak nö a házimunka.

Nekem energiavámpir igy a masik es hajlamosak inkabb dirigálni meg a nem tetszésüknek hangot adni.

Nekem nem arrol szol egy kapcsolat hogy kiszolgáljam a màsikat aztán sajnàl tölem szabadidöt is. Egy munkahelyis lazább ennél mert ott 16 utàn legalàbb elengednek.

2020. febr. 4. 19:26
 33/40 anonim ***** válasza:

"Hát őszinte leszek, én nem vagyok egy nagy szakács, de az ételt én is megtudom úgy csinálni hogy íze legyen, tehát azért ezt elvárom. "

Akkor miért nem főzöl te is mint férfi, legalább felesben, nem fog letörni a kicsi kezed a fakanáltól. A gyerek is szereti ha néha apa főz, néha anya, tudja hogy mindkettő más kicsit, de legalább változatos.

2020. febr. 4. 20:37
 34/40 anonim ***** válasza:
85%

Azért nem főzök, másra mert nem élek együtt senkivel:) Azon az 1-2 napon amíg meg ott voltam ennél a csajnál nem gondoltam rá hogy na majd most főzök neki ilyen meg olyan húst, meg köretet. Ő is inkább az a fajta volt mint a kérdező, hogy olcsón hozzuk el a kaját és jól van az.

Amúgy meg manapság 20 év körüli korosztályban már ahogy én látom inkább fordul a kocka és a férfiak többet főzőcskéznek mint a csajok. Műkörömmel annyira nem "fenszi" sem mosogatni, sem a húst előkészíteni már pedig a igen jelentős többsége a nőknek azt hord 14 évtől fölfelé, de még lehet az alatt is.

2020. febr. 5. 08:35
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy ha nem ordítozna minden második ember igénytelent arra hogy pl ha megfogja az újkrumpli héja, stb a nő patyolat tiszta kezecskéjét, akkor sokkal nyugisabban főzhetnénk. Esetleg nem kellene tejszínhab állagú női kezeket elvárni.
2020. febr. 5. 10:24
 36/40 anonim ***** válasza:
Utolso mar tobb kommented lattam, nem gondolod, hogy enyhen frusztralt vagy es nehany gyoker csavo miatt rahuzod a vizes lepedot minden palira? Szerintem ugyanannyira gaz ez, mintha valaki megszolja mert mocskos a keze a nonek. Bar ezt se ertem ki a fax ilyen hulye, nekem is redvas lesz ha felvagom a hust es bepacolom.
2020. febr. 5. 11:13
 37/40 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy az én kommentjeimet láttad. Nem húzom rá mindegyikre, mindössze az összefüggésre szerettem volna rávilágítani, hogy pár zöldség fog, és meglátszik a kézen, hátha valakinek még nem esett le.
2020. febr. 5. 12:05
 38/40 anonim ***** válasza:
91%
Szoval a benzinbe nem adsz penzt mert te no vagy, de fozni nem vagy hajlando mert az nem csak a no dolga? Ne csodalkozz ha normalis ferfi nem kivancsi rad
2020. febr. 21. 06:53
 39/40 A kérdező kommentje:

Senki nem is kèrt benzinbe pènzt.

Aki csoro es nincs kocsija azert, akinek van az meg tankolni is tudta eddig nem szorult a nöi keresetre erdekes

2020. febr. 21. 12:46
 40/40 anonim ***** válasza:
51%
spontán tópartozás, addig vagy fenn ameddig akarsz..:D édesem...gyerek mellett ilyenekre nem lesz energiád. Örülsz majd ha lerakhatod magad kicsit, arról nem is beszélve, hogy mire gyereketek lesz, addigra általában az összes havernak is és a gyerekesek élete már teljesen más. Látszik, hogy még nagyon fiatal vagy, épp ezért felesleges is ezen agyalnod, mert gondolom hogy egy jó pár évig még úgysem szeretnél gyerkőcöt, mire meg megérik benned a gondolat a gyermekre, addigra már nem a bulikázásokra meg a tópartozásra fogsz vágyni.
2021. ápr. 18. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!