Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyanok megakadalyoznak parkapcsolat kialkitasaban hogy tv ellenes vagyok, nem szeretek fözni, es kell a szabadidö?
Exeim ilyeneken akadtak fenn meg mar uj sracokban is latom hogy nekik ez problema.
Egyik exem mikor gyerekvallalasrol beszeltünk kiakadt azon hogy nekem majd attol függetlenül kell neha az enidö esetleg hogy csak baratokkal is legyek az anyasagtol nem akarom magam majd eltemetni, erre neki allt azon szabalyosan veszekedni hogy egy nönek teljes öröme kell hogy legyen a gyerek azaz az legyen nekem a szabadidö hogy a kicsivel vagyok 0-24 ben. Meg au ö anyja speciel örömmel föz (kiszolgalja az egesz csaladot mintha kötelezö lenne)es neki olyan kell.
Kidobott.
De az elözö es meg azt nem birta hogy nekem hetvegere nincs valami plusz allasom maszekolni mert ö mindig ment akkor is es rühellte azt is hogy en hetvegen hogy mereszelek sokaig aludni delelött. Fel kellett kelnem hogy hasznosnak lasson.
Most megismertem egy sracot akinek az exe tv ellenes es rühellte ezt benne en mar nem is mondtam igy hogy amugy en is az vagyok..
Rossz pasikat fogtál ki, mármint aki szeret nem vár el ilyeneket tőled.
Én is hasonló "hibakkal" élek, annyi különbséggel hogy főzni szeretek, viszont rendet rakni kevésbé. Elvagyok kupiban is, de aztán persze muszájból rendet rakok/rakunk. Párom legtöbbször dolgozik hétvégén is, de amikor nem, akkor együtt alszunk délig vagy ki sem kelünk az ágyból. Eszébe se jutna nem hagyni pihenni engem.
Na Igen, ezeket a rossz elvárásokat és ilyesfajta hozzáállást otthonról hozzák a pasik,mert anyuka szolgává tette magát és hát persze nekik az milyen jó és olyat várnak el. Az ilyentől menekülj, ne is gondolj arra hogy ez a normális magadat okold.
Szerencsére még vannak normálisak is,csak megkell találd.
Folyton isteníted a drogos gyereket, miért nem jössz vele össze? Azért való világban nem úgy megy hogy elad 3 tasakot ma és akkor keresett rajta 5.000 forintot. Más lenyomja a 8-10 órát és örül, hogy vége a napnak, nem még elmegy falamat mászni meg ilyenek.
Amúgy meg neked nem kell gyerek, nem is értem minek erőlteted. Látszik hogy csak egy olyan dolog lenne amit elvárnak, te meg megteszed. Azért az anyukák nem szoktak eljárni bulikázni az első 2-3 évben de az első egy évben meg főleg nem mivel az anyatejbe azért sok minden belekerül.
Az meg, hogy te nem eszel semmit egy dolog. Gyerek szemét is kitolod majd salátával? Mert, hogy a csávódra nem főzöl az oké, viszont a kölyöknek majd vmit enni kell, vagy majd rendelsz neki pizzát ha éhes addig meg tömöd bébipürével?
20
Nem èrzem ugy hogy engem a gyerek munka haztartas maximalisan boldogitani fog ugy hogy megtagadom önmagam. Nem arrol irtam hogy 2 napra otthagynam mig bulizom.
Nem erzem ugy azt sem hogy nekem kene egy ferfinek telepakolnia a hütöt. Ez független az anyagi helyzetemtöl teljes mertekben. Ha nem esne nehezemre SEM én akarok "etetni"egy ffit.
A drogost nem istenitem csak vele tudok peldalozbi evidens hogy komolyra nem tervezem hasonlokkal akit a börtönben kellene majd gyerekkel latogatni.
De pont ez az ellensegeskedes az amit kapok a vaskalaposaktol. Hogy marpedig en dalolva fözzek meg gyereket neveljek meg dolgozzak es ne akarjak többet semmit.
Hát ha férfi lennék, akkor messziről elkerülnélek.
Miért derogál főzni valami finomat annak akit szeretsz? Nem lehet minden nap rendelni meg salátát enni. Gondolj csak bele, 2 főre még talán oké a rendelés meg étterem, de ha ott van 2 gyerek mellé akkor ki fogja kifizetni a napi 10-20 ezres éttermi számlákat? Azért ne essen már nehezedre összeütni valami vacsorát egy általad állítólag szeretett embernek. Minden férfinak 'imponál', ha egy nő össze tud dobni egy brassóit vagy pörköltet.
A másik a TV-zés. Én nem TV-zek, hanem netflixezek, sorozatok filmek stb. Egy hosszútávú kapcsolatban nem lehet minden egyes este órákig tartó eszmecserét folytatni, egyszerűen képtelenség. És itt jön a felnőtt élet, ami neked még nincs. Ledolgozol jó esetben 8 órát egy nap, de mondjuk inkább 10 az átlag. Hazafele beugrasz a boltba, esetleg elmész edzeni vagy gitározni vagy bármi aztán meg összedobsz egy vacsit, lezuhanyzol. Itt már kb 9 óra van. Kinek van még ezután kedve órákig beszélgetni,úgy hogy másnap kelhetsz korán? Egy munkaját normálisan és igényesen végző ember eddigre elfáradt már annyira, hogy benyomja a TVt és fél órán belül bealszik. Nem hogy még elmegy a haverokkal csakúgy egy tópartra késő estig hippiskedni. Nekem ez a tópart még középiskola mellett belefért, amikor a tanuláson kívül nem volt dolgom. DE egy felnőtt ember, akinek főállása van, annak egyszerűen nincs ideje vagy energiára ilyen kis bulizásokra hétköznap. Lehet,hogy te részmunkaidőben dolgozol, vagy valami laza munkád van ezért van energiád minden este haverozni, de azért a nagy átlag igenis a hétköznap estéinek a 80%át otthon tölti a TV előtt. Annyit emlegetted a drogost, látszik,hogy tetszik neked ez a szarok bele mindenbe életmód. Akkor keress egy hasonló srácot,aki ugyanúgy szarik a jövőjébe,mint te. Itt van például a híres Balázska, az oldal alkoholista bohóca, aki ugyanígy leszar mindent,mint te. Ajánlom,hogy vedd fel vele a kapcsolatot,összeillenétek.
A kérdésre válaszolva: szerintem igen. Én ezt tapasztalom némileg hasonlóként.
A főzés eleve egy sarkalatos pont tud lenni. Én is elvagyok egész nap kb. a semmin, főzni pedig utálok. Nekem teljesen megfelel az, hogy a munkahelyemről hozok az ebédből - hatalmas adagot kapunk, és ugyanekkorával megtöltik az ételest is fillérekért, nem pedig súlyos pénzekért, amivel itt az egyik hozzászóló érvelt. A lakóhelyemen olyan is van, hogy a központi konyháról - ahol az óvodásokra, iskolásokra és idősekre főznek - lehet járatni a kaját, szintén nevetséges összegért. Hát, nem volt még olyan férfi, aki szerint ez rendben lett volna. Mind-mind elvárta nyíltan vagy burkoltan, hogy igenis főzzek, mert azt kell. Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!