Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az olyanok megakadalyoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyanok megakadalyoznak parkapcsolat kialkitasaban hogy tv ellenes vagyok, nem szeretek fözni, es kell a szabadidö?

Figyelt kérdés

Exeim ilyeneken akadtak fenn meg mar uj sracokban is latom hogy nekik ez problema.

Egyik exem mikor gyerekvallalasrol beszeltünk kiakadt azon hogy nekem majd attol függetlenül kell neha az enidö esetleg hogy csak baratokkal is legyek az anyasagtol nem akarom magam majd eltemetni, erre neki allt azon szabalyosan veszekedni hogy egy nönek teljes öröme kell hogy legyen a gyerek azaz az legyen nekem a szabadidö hogy a kicsivel vagyok 0-24 ben. Meg au ö anyja speciel örömmel föz (kiszolgalja az egesz csaladot mintha kötelezö lenne)es neki olyan kell.

Kidobott.

De az elözö es meg azt nem birta hogy nekem hetvegere nincs valami plusz allasom maszekolni mert ö mindig ment akkor is es rühellte azt is hogy en hetvegen hogy mereszelek sokaig aludni delelött. Fel kellett kelnem hogy hasznosnak lasson.

Most megismertem egy sracot akinek az exe tv ellenes es rühellte ezt benne en mar nem is mondtam igy hogy amugy en is az vagyok..

2020. febr. 4. 08:40
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
67%

Azért egy felnőtt embernek el kellene jutnia arra a pontra, hogy nem derogál neki ellátnia magát kajával például. És ezalatt nem a rendszeres moslékrendelést értem ahhoz képest túl sok pénzért... Főleg ha gyereke lesz, akivel nem etethet akármit, rá fog kényszerülni.

Nem azért, mert nő, hanem azért, mert felnőtt. És sok esetben a munka sem opcionális feladat. Egy felnőtt meg ideális esetben nem rohad a nélkülözésben azért, mert büdös neki dolgoznia pár extra órát és nem nyávog, ha oda kell tennie magát ahhoz, hogy normális felnőtt legyen a gyerekéből. Aki gyereket szül, annak önmaga hosszú évekig második helyen lesz és ez így van jól. Nem kell gyereket tervezgetni, ha ez nem megy.

Nincs ezekkel semmi baj, ha az ember észreveszi és elismeri a korlátait. De úgy, hogy valakinek fel sem tűnik, mennyire gyerekes és még az sem esik le neki, hogy a gyerekvállalás nem úgy működik, ahogy az az ő kis buksijában él meseként, na az azért tud kiborító lenni.

Ha férfi lennél, én sem lennék rád kíváncsi, mert kell még érned ahhoz, hogy én se legyek depressziós melletted. De nem vagy férfi, így nem érint a véleményem. Némileg tudok veled azonosulni gyerek téren, ezért nem is akarok. De legalább képes vagyok felismerni a határaimat.

2020. febr. 4. 09:43
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem attol no,sokszor a fozes java reszet en csinalom. A hazimunkat is megosztjuk, de ha en vevo vagyok ra, o meg meg se emeli a feneket, mert minek, az gaz. Nem oskovulet vagyok, azt varom el, amit en is nyujtok. Nyersen fogalmaztam, de nyilvan nem arrol van szo, hogy ott a helyena konyhaban, tegye a dolgat. Nem kell rogton itelkezni.
2020. febr. 4. 09:45
 13/40 A kérdező kommentje:

Mindenesetre ahol most tartok: akikkel ismerkedem sracokkal én kapasbol nem merem önmagam adni nem tudok lazulni megfeleltsegi kenyszerem van, mar abbol is titkot csinalok hogy gyülölöm a tv-t.

Ezt is egy szigoru ex mellett gyülöltem meg mert nagyon vàrtam öt mindig (kesöbb vegzett mint en)este söt nem is minden nap talalkoztunk, erre miröl szol az este? Fözes vacsora szex meg tv. Semmi mélyebb beszélgetèsek semmi izgalmas, semmi szeretet, semmi ami örökre megmarad, semmi ami összekötne összekovàcsolna, hanem mint akik egymas mellett elnek mint vmi 20 éves hàzaspàr. Es amikor szex tusolas stb utan jön a kérdes mit nézzünk, egyszer mar ki is bukott belölem de miert nem beszelgetünk inkabb??erre ö tök kedvesen beszèlgessünk akkoŕ ha TE ezt szeretnèd. Azaz neki nem is igénye!! Onnanstol neztem hogy ö szabad akaratabol valasztja a tv t helyettem es csak en akarok többet ugy nem is kellett màr töle az a feeling mit tudom en mikor csak nevetve birkozunk meg parnacsatazunk vagy ne adj isten lelkizünk is vagy jövöterveket szövögetünk vag barmi. Ilyennel akinek a fejeben semmi nincs, nincsenek gondolatai csak a tv en nem is akarok beszélgetni.

2020. febr. 4. 09:45
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
Nincs ezzel semmi baj amit leírtál, egészen addig, amíg nem akarod a partnerre vetíteni, hárítani a dolgot, illetve beleszólni az ő dolgaiba. Például te tévéellenes vagy, de ha a párod például szereti a focit, vagy bármit, hagy nézze, ne szólj bele. Neked nem kötelező nézni és a párod nem is várhatja ezt el, de ahogy te is szabadságra vágysz, ezt neki is meg kell adnod. Az nem baj, ha nem szeretsz főzni, nem mindenki szeret. Viszont akkor keress annyit, hogy bele tudj adni a közösbe (számlák, ház fenntartása), a közös étkezésekbe, meg magadnak tudd állni a saját programjaidat, szabadidős tevékenységeid. Ne várd el, hogy a párod eltartson. Persze ezt ne úgy képzeld el, hogy vasszigor van, például ha te tanulsz gitározni és a párod szereti hallgatni, támogathat benne. De azt ne várd el, hogy megtankolja az autót, hogy aztán te a haverjaiddal lemenj a tópartra. Ha ilyen igényed van, szépen elgurulsz a benzinkútra és megtankolod magadnak. Persze nem kell hétvégén maszekolni, meg kidolgozni a beled, a párod felől nem jó az ilyen elvárás. Akár részmunkaidő is jó, ha megkeresed vele a közösbe kerülő mellett a saját igényeidnek elegendő összeget. Gyerek pedig nem kötelező. Én se nagyon vágyok rá, pont amiatt ami miatt te is, semmi időm nem lenne magamra, szórakozásra. Na meg ebbe a világba szülni? 2050-re úgyis kihal az emberiség, szegény gyerek meg se érje a 30 éves kort?
2020. febr. 4. 10:08
 15/40 anonim ***** válasza:
62%
Csatlakozom a kérdezőhöz, a szigorú vaskalapos emberek mellett semmit nem tudok csak stresszelni, elrontani mindent, míg a kedves kissé elszállt emberek mellett szárnyalok és jó a teljesítményem. Kérdező, azért nagy kompromisszumot ne köss, keress olyat aki eléggé hasonlít rád, hidd el úgy könnyebb lesz. A vaskalaposakat meg meg kell tanulni kezelni, mert munkában, barátok, rokonok között is sok az ilyen.
2020. febr. 4. 10:16
 16/40 A kérdező kommentje:

De amiröl irtal az megint olyan mintha egymas mellett élnènk, nem együtt. Ö tv zik en meg megyek topartozni az en barataimmal. Ez nem közösség.

A drogos exszel együtt maszkaltunk bandaztunk es nem vagta földhöz egyiküket sem(egyik haverjat ffi ismeröseit baratokat sem) a tankolas, hogy nekem mint nönek külön erre is kellett volna keresnem, vagy kiszamoljuk Ft ra mikor mire költünk. Csak éltük az életet.

Hal eg egyetlen olyan baratom volt csak eddig aki lehuzott, azaz eleve miatta kellet fözni(mint altalaban nekem kapcsolatban) mert en elvagyok egy salatan is, szinte üres a hütöm, de ö meg feleztette a nagybevasarlasokat. Napi szinten kellett reggeli vacsora is miatta.

Akkor ereztem is, hogy mellette kezdek anyagilag leégni ugy rendesen, aztan még ö akar gyereket tölem. De, majd erre szülök, hogy aztan gyed meg gyes mellett legyek csoro mellette végképp, meg ne tudjak pelenkat se venni es aztan kialakul az hogy en szinte kèrincsélek töle pelenkara mire ö nagy kegyesen ad es aztan erezteti hol a helyem mert epp nem dolgozom bezzeg ö.

De ugye epphogy erintettük az anyagi temat hogy ugy erzem vele nekem nehezebb anyagilag az elet erdekesmodon miközben allitolag ahol ket kereset van logikailag könnyebbnek kene legyen, egyböl aranyasonak lettem cimezve, ugy, hogvrezsibe sem adott soha mondvan hogy ö akkor 2 haztartast tartana fen ne varjam ezt töle.ebben szerencses vagyok hogy egyedül vele voltak csak anyagiakban problemak köztünk, az összes többi parom nem huzott le soha a penz nem volt gond/tema soha.

A gyerekvallalassal ugy vagyok amugy, hogy amig ma is vannak gazdagok, boldogok, vezetök vagy akik jol elnek, minden oke,felfelé ivelnek, addig minden gyereknek van erre esèlye is.ahogy nekem is neked is mindenkinek. Ügyesen okosan kell csinalni tanulni haladni ambiciozusnak lenni. Vagy egyszerüen örülni annak ami van es megadatott. Sztem felfogas kerdese sokminden. Felig tele vagy félig üres a pohàr alapon.

2020. febr. 4. 10:25
 17/40 A kérdező kommentje:
14 re valaszoltam elöbb de latom masok is pedzegették a témat
2020. febr. 4. 10:27
 18/40 anonim ***** válasza:
70%
Miért nem tervezed gyerek nélkül az életedet egy olyan férfivel, aki szintén így gondolkodik?
2020. febr. 4. 10:28
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
#14 vagyok, nem is kell állandóan külön lenni. Kellenek a közös programok, ebben igazad van. De neked is megvannak a sajátjaid, meg neki is. A tévéadást például fel lehet venni és később megnézni ha pont egy közös program alatt megy valami. De az ne legyen, hogy soha nem nézheti meg.
2020. febr. 4. 10:32
 20/40 anonim ***** válasza:
82%

Hát én azon csodálkozok, hogy szerinted ez a normális. Meg azon, hogy minek neked párkapcsolat ha te a haverokkal akarsz lógni? A drogossal érezted jól magad akinek szintén semmi életcélja csak élünk a mának és ha holnap enni se lesz mit akkor majd nézünk. Mert felelősséget vállalni a jövőért és aszerint is cselekedni már megterhelő. Elmenni lógni és spontán bulizni és nem időre hazajonni hanem ahogy alakul. És a gyerek majd addig mit csinál? Otthon lesz két nap egyedül. Mert anyunak jár a buli? Akkor nem kell gyereket tervezni ha ez neked megterhelő.

Az exed lehuzott, csóró voltál mert tele kellett rakni a hűtőt közben neked elég lenne egy saláta. Ja, de bulira futja? Kajára nem..

Nagy bajok vannak veled csak nem akarod látni és önigazolást keresel. Felelőtlen, gyerekes vagy. Igen, az exeid voltak normálisak és aki jövőt akár az nem így áll hozzá. Majd amikor elszaladt a vonat, a barátok kiesnek lassan és ott maradsz egyedül a semmivel mert így éltél akkor majd lehet belátod, hogy másképp kellett volna.

2020. febr. 4. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!