Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kilakoltatás, amit megakadályo...

Kilakoltatás, amit megakadályoznak?

Figyelt kérdés

A Naplóban a múlt héten volt egy riport egy sikertelen kilakoltatásról. Többmilliós tartozással élt egy család, évek óta semmit sem fizettek. A rendőrségnek nem sikerült a kilakoltatás, és emberek tucatjai próbálták megakadályozni.

Ez csak számomra felháborító, hogy egyesek ingyenélnek, és mások szerint ez teljesen rendben van? Sőt van, aki a rendőrség munkáját akadályozza, és ezt a törvénytelen állapotot fenntartani segédkezik?

2013. jún. 19. 09:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2013. jún. 19. 10:03
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem láttam a riportot, de gondolom cigány családról van szó. Szerintem csak akkor hagyták, mert nem tudták hogy miképpen reagáljanak az ellenkezésre. De nagyon valószínű, hogy később újra ki fogják lakoltatni őket, és akkor nagyon rendőri szervvel mennek ki, felkészülnek a sok cigányra.
2013. jún. 19. 10:04
 3/17 anonim válasza:
100%
Nekem is ugyanez jutott eszembe mikor láttam a riportot! Ezzel az erővel mindenki megtehetné, hogy milliókat vesz fel, aztán nem fizet, és akkor még ő háborog. Természetesen szomorú hogy ilyen helyzetbe kerültek hogy nem tudnak fizetni, de nem ők az egyetlenek. Az, hogy kilakoltatásig (vagy legalábbis annak megpróbálásáig) fajult a dolog, az nem hetek alatt történt. Anno, mikor a nemfizetők számára kezdett körvonalazódni hogy nem fognak tudni fizetni, akkor kellett volna lépéseket tenni, nem pedig várni a csodára, vagy éppenséggel fenyegetőzni!
2013. jún. 19. 10:08
 4/17 anonim válasza:
100%
Én írtam azt a kérdés, úgyhogy teljesen egyetértek veled!
2013. jún. 19. 10:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag cigányokról lehet szó, mert ha én magyarként 1 hónapig nem fizetek villanyt akkor jön a felszólítás, a második hónapban pedig kikapcsolják az egészet és kötbéreznek. Szóval ennyire van rendben ez az egész. Akkor kell elzárni a csapot MINDENKINÉL, amikor elkezd nem fizetni. Nem milliókkal később.
2013. jún. 19. 10:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azzal, hogy az ingyenélést nem szabad hagyni, de azért az érdekes, hogy a kilakoltatásokra van rendőri apparátus, bezzeg ha bajban vagy és segítséget kérsz, akkor nem akar kijönni.
2013. jún. 19. 10:23
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem láttam azt a kérdést sajnos :(

Azt hiszem, nem roma származásúak voltak.

Engem az bosszantott, hogy sok ember szerint rendben van ez, és éljeneztek, amikor a rendőrség feladta. Egyébként hogy adhatták fel?! A múltkor is kiraktak egy házaspárt - akiknek egyébként VOLT SAJÁT másik lakásuk O.o

2013. jún. 19. 10:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
én már alapbol a hiteleseket nem tudom sajnálni... bezzeg amikor felvették a hitelt akkor jó volt... és nem igazán hiszem hogy nem tájékoztatta őket a bank hogy azért devizahitel, mert hát ha erősödik a ft az adott pénznemhez képest akkor kevesebb lesz, ha gyengül akkr több...
2013. jún. 19. 10:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudják megakadályozni, max. kicsit húzzák az időt.
2013. jún. 19. 10:38
 10/17 anonim válasza:
96%
Engem mondjuk az is felháborít, hogy a deviza hiteleseket mindenki sajnálja meg próbálnak rajtuk segíteni, viszont akik Ftban vettek fel hitelt és esetleg nekik is nehézséget okoz a visszafizetés, azok semmilyen támogatást nem kapnak.
2013. jún. 19. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!