Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell felkapni a vizet? Nem néztem k*rvának (? )
Barátnőmet sokszor nem lehet rávenni a szexre, de én meg igénylem naponta 2-szer is akár.
Ő - állítása szerint - ellenne heti 3-4 alkalommal is de az nekem meg kevés, és akkor én meg rákérdeztem, hogy mennyiért feküdne le velem naponta, erre kiakadt, hogy én most k*rvának nézem? meg kiabált mint valami tini kislány.
Most ez miért olyan nagy dolog, hogy megkérdeztem tőle, hogy mennyiért csinálná naponta? A legtöbb lány kapható erre most meg csinálja a hisztit, olyanokat vág a fejemhez, hogy menjek b*sszak szét egy k*rvát azzal beszéljek így, de mondom megbántottalak?
Lányok ti ezen megsértődnétek? Mert szerintem ebbe semmi olyan nincsen, jó oké lehet, hogy ez a kérdés asszociál az örömlányokra, de tényleg nem így értettem.
Tényleg nem kamu, de mi ez az utolsó komment? A barátnőmön kívül nem akarok megdugni senkit, különben sem erőltetem a nemi erőszakot, basszus gondolkodj mielőtt írsz valamit.
Nem, nem akarom megdugni utolsó, azt sem tudom, hogy fiú e vagy lány.
Nem értem miért nem szakít vagy ő vagy te.
Te kanos vagy, ő meg nem vevő rá.
Nem passzoltok... mi lesz később?
Nincs értelme ezt folytatni, keress valaki olyat aki lefárasztja a kis mohó pö..csödet.
Ahhoz képest, hogy nem tudod, fiú vagyok-e vagy lány, a második üzenetben "tipikus királykisasszony pichának" hívtál, aztán "jellemtelen lány"-nak... mert engem megijeszt, ha valakit az izgat fel, hogy én sírok, és tiltakozom, ha a párom csak úgy megdug - megerőszakol.
Aztán voltam olyan nő, aki nem érdemel lelki társat, irigy, mert megtagadom a másiktól a nemi erőszakot, és nem érdemlem meg a tiszta szívből jövő szeretetet.
Majd a rövid válaszom után megkérdezted, hogy megbántottál-e.
Vannak bajok rendesen 😃
Neked tényleg valami agyatlan, szilikonfeltöltött szájú, Pumped Gabó lelakta rongy kéne... akit kefélhetsz amikor akarsz és tűri... csak legyen meg az életszínvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!