Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell felkapni a vizet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell felkapni a vizet? Nem néztem k*rvának (? )

Figyelt kérdés

Barátnőmet sokszor nem lehet rávenni a szexre, de én meg igénylem naponta 2-szer is akár.

Ő - állítása szerint - ellenne heti 3-4 alkalommal is de az nekem meg kevés, és akkor én meg rákérdeztem, hogy mennyiért feküdne le velem naponta, erre kiakadt, hogy én most k*rvának nézem? meg kiabált mint valami tini kislány.

Most ez miért olyan nagy dolog, hogy megkérdeztem tőle, hogy mennyiért csinálná naponta? A legtöbb lány kapható erre most meg csinálja a hisztit, olyanokat vág a fejemhez, hogy menjek b*sszak szét egy k*rvát azzal beszéljek így, de mondom megbántottalak?

Lányok ti ezen megsértődnétek? Mert szerintem ebbe semmi olyan nincsen, jó oké lehet, hogy ez a kérdés asszociál az örömlányokra, de tényleg nem így értettem.

2020. jan. 23. 21:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
96%
Nem kamu, privátban akar meggyőzni, hogy engedjem a nemi erőszakot, mert önző vagyok.
2020. jan. 24. 17:02
 32/41 anonim ***** válasza:
44%
31 Hogymi? 😃 meg akar dugni?
2020. jan. 24. 17:27
 33/41 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kamu, de mi ez az utolsó komment? A barátnőmön kívül nem akarok megdugni senkit, különben sem erőltetem a nemi erőszakot, basszus gondolkodj mielőtt írsz valamit.

Nem, nem akarom megdugni utolsó, azt sem tudom, hogy fiú e vagy lány.

2020. jan. 24. 19:55
 34/41 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem miért nem szakít vagy ő vagy te.

Te kanos vagy, ő meg nem vevő rá.

Nem passzoltok... mi lesz később?

Nincs értelme ezt folytatni, keress valaki olyat aki lefárasztja a kis mohó pö..csödet.

2020. jan. 24. 20:06
 35/41 anonim válasza:
95%
Teljesen egyetértek a barátnőddel..
2020. jan. 25. 02:19
 36/41 anonim ***** válasza:
95%

Ahhoz képest, hogy nem tudod, fiú vagyok-e vagy lány, a második üzenetben "tipikus királykisasszony pichának" hívtál, aztán "jellemtelen lány"-nak... mert engem megijeszt, ha valakit az izgat fel, hogy én sírok, és tiltakozom, ha a párom csak úgy megdug - megerőszakol.

Aztán voltam olyan nő, aki nem érdemel lelki társat, irigy, mert megtagadom a másiktól a nemi erőszakot, és nem érdemlem meg a tiszta szívből jövő szeretetet.

Majd a rövid válaszom után megkérdezted, hogy megbántottál-e.

2020. jan. 25. 06:09
 37/41 A kérdező kommentje:
Te megőrültél. Utolsó, egyébként nincs kiírva a neved ezért nem tudtam, hogy te most ugyanaz vagy e akinek írtam azt a monológot amiben egyébként köze nem volt sem rátukmálásnak sem erőszaknak sem semmi ilyen fogyatékossággal mint amilyen a te fejedben van.
2020. jan. 25. 11:33
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt vannak az üzeneteid. Nem hazudok.
2020. jan. 25. 14:05
 39/41 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy hazudsz, és igen küldtem üzenetet nem is egyet, de nem szerepelt köztük sem erőszak sem semmi ilyesmi, érted? Vagy neked mindent kétszer kell leírni? Vagy többször?
2020. jan. 25. 14:49
 40/41 anonim ***** válasza:
81%

Vannak bajok rendesen 😃

Neked tényleg valami agyatlan, szilikonfeltöltött szájú, Pumped Gabó lelakta rongy kéne... akit kefélhetsz amikor akarsz és tűri... csak legyen meg az életszínvonal.

2020. jan. 25. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!