Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell felkapni a vizet? Nem néztem k*rvának (? )
Barátnőmet sokszor nem lehet rávenni a szexre, de én meg igénylem naponta 2-szer is akár.
Ő - állítása szerint - ellenne heti 3-4 alkalommal is de az nekem meg kevés, és akkor én meg rákérdeztem, hogy mennyiért feküdne le velem naponta, erre kiakadt, hogy én most k*rvának nézem? meg kiabált mint valami tini kislány.
Most ez miért olyan nagy dolog, hogy megkérdeztem tőle, hogy mennyiért csinálná naponta? A legtöbb lány kapható erre most meg csinálja a hisztit, olyanokat vág a fejemhez, hogy menjek b*sszak szét egy k*rvát azzal beszéljek így, de mondom megbántottalak?
Lányok ti ezen megsértődnétek? Mert szerintem ebbe semmi olyan nincsen, jó oké lehet, hogy ez a kérdés asszociál az örömlányokra, de tényleg nem így értettem.
Hogy lehet valakinek ennyire alacsony érzelmi intelligenciával kapcsolata?
Nekem ez instant szakítás, hatalmas tapló vagy és láthatóan fogalmad sincs a szexualitásról. Emellett meg persze azt is leszarod, hogy a párodnak mi a jó.
"de mondom megbántottalak?"
Neeeeem bzdmeg...
Szerintem külön tarifa kéne akkor a takarításra is hiszen azt is van akinek megfizetik. Ha már a szexért fizetnél....
Ahogy írták ez szakító ok. Mert gyanítom nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen megnyilvánulásod. Főleg mert szerinted semmiség egy kapcsolatban a testiséget (ami jó esetben érzelem alapú) pénzre váltani. Ahogy az is semmiség hogy csak magadra tudsz gondolni és eszedbe se jut milyen lehet a csajnak mikor a háta közepére nem hiányzik a szex te meg nyomulsz zsarolsz és az egészet egy bevásárlás szintjére degradálod.
Nem azért akar a barátnőd lenni bárki is mert szerinted full okés ha olyanokat beszélsz neki, mint amiket a riba@ncoknak szoktak mondani. Ezzel megaláztad őt.
Csak nem veszed észre.
Azt hiszed mert a párod máris barmit kimondhatsz. Ez nem így működik.
Ha riba@nc kell neked mej pro@stikhoz,de ne a csajodnak éreztesd,hogy ugyanazt jelenti neked is ennyi erővel ez nem is kapcsokat ha ilyeneket mondasz neki. 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!