Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak irt egy nő hogy most már szeretné vele a házasságot de először hazudott nekem mert azt mondta hogy unoka tesója de most tagad mindent mivel nem magyar így fordítóból néztem meg szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 11:02
1/8 anonim válasza:
Azért ez elég nagy hülyeségnek hangzik.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ezt is fordítóval írtad. 🤔
4/8 anonim válasza:
Szerintem semmit nem tudsz az internetről, mivel tele van ilyen spammel a levelezőm.
Külföldi kis hülyegyerekek próbálkoznak ezzel, sőtt!
Ha találsz meztelen fényképet a nőről sem igaz!
Így próbálnak lóvét legombolni az emberekről.
"holnap utazom hozzád drága, vegyél el feleségül, nagyon kívánlak, egész éjszaka csak szexelünk... stb..., küldjél nekem vonatra, repülőre pénzt..."
5/8 A kérdező kommentje:
Értelmetlen igen mivel másképp nem tudtam le írni mert úgy hosszú lett volna
És igen fordítón néztem meg mivel a baratom török és a nő úgy irt neki és nem is tagadta le hogy ismeri a lányt
2019. jún. 28. 13:37
6/8 A kérdező kommentje:
Én azért írtam ide hátha valaki tud segíteni mivel már régóta ismerősök és szokott vele irni. De mivel már tanulom énis a törököt így értettem belőle egy kicsit es azt irta neki hogy most már el fogadom szeretnek veled össze hazasodni
2019. jún. 28. 13:39
7/8 anonim válasza:
szerintem nem a te párod, hanem azé a nőé. Te csak a nője vagy. Hányszor kell még elismételni: török fickóval nem kezdünk.
8/8 A kérdező kommentje:
És akkor miért tiltotta le ?
2019. jún. 28. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!