Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell felkapni a vizet? Nem néztem k*rvának (? )
Barátnőmet sokszor nem lehet rávenni a szexre, de én meg igénylem naponta 2-szer is akár.
Ő - állítása szerint - ellenne heti 3-4 alkalommal is de az nekem meg kevés, és akkor én meg rákérdeztem, hogy mennyiért feküdne le velem naponta, erre kiakadt, hogy én most k*rvának nézem? meg kiabált mint valami tini kislány.
Most ez miért olyan nagy dolog, hogy megkérdeztem tőle, hogy mennyiért csinálná naponta? A legtöbb lány kapható erre most meg csinálja a hisztit, olyanokat vág a fejemhez, hogy menjek b*sszak szét egy k*rvát azzal beszéljek így, de mondom megbántottalak?
Lányok ti ezen megsértődnétek? Mert szerintem ebbe semmi olyan nincsen, jó oké lehet, hogy ez a kérdés asszociál az örömlányokra, de tényleg nem így értettem.
Ha nem trollkérdés, csak simán f..szparaszt vagy :D és ezt férfiként mondom. Fogalmad sincs a nőkről.
Plusz gondolom gyenge és kreativitástól mentes vagy az ágyban... ezért is tart ott a dolog.
Keress valami szoli rongyot akibe beleverheted naponta háromszor. Nem érdemelsz barátnőt.
Egy erkölcsös nőnek tényleg elég sértő lehet, de tényleg van, aki kapható rá.
Barátnőm is kedvesebb hozzám, ha én állom a költségek nagyobb részét.
Nem lehet ilyet kijelenteni, hogy a nőknek sértő, vagy nem sértő, mert személyiségfüggő.
Itt a haverod, ha nem te vagy ugyanennek a kerdesnek az ertelmi szerzoje. Kezet foghatsz vele.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
43F
1:minek jössz össze olyan nővel, akinek másmilyen a szexuális étvágya,mint a tied?
2: nem lehet ezt normálisabban lekommunikálni?
3:a fleshlightról már hallottál?
Én akkora pofonnal jutalmaztalak volna ilyen kérdésért, hogy azt még sokáig emlegetnéd. Ez nem hiszti, inkább az a hiszti, amit te mūvelsz. Arra esetleg nem gondoltál, hogy leülj vele megbeszélni ezt? A babusgatás meg nem, nem elég szex közben, az én párom férfiból van, mégis a feszültebb napjaimon bántja, ha nem megyek oda hozzá, hogy megöleljem és beszélgessünk egy nagyot. Ha hiszed, ha nem, aki normális kapcsolatot szeretne, annak van igénye erre.
A barátnōd sem azt várná, hogy tutujgasd, mint egy gyermeket, de az is érthetetlen számomra, hogy te neked csak gondot jelent az érzelmesség egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!