Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan leckéztessem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan leckéztessem meg a barátom húgát?

Figyelt kérdés

A barátom (22) húga (20) folyamatosan rajta lóg, mert nincsenek saját barátai. (Ez már sokat elárul a személyiségéről...) Moziba, étterembe viteti magát, mindent a párom fizet neki, soha semmibe nem ad bele, pedig van saját jövedelme. Senkit és semmit nem vesz figyelembe, csak az érdekli, hogy őt szórakoztassák, például tudja, hogy a barátom hajnalban kel munka miatt, de nála marad éjfélig. Boldognak vagy lelkesnek egyszer nem láttam, mintha az olaszországi nyaralásra is kényszerből jött volna, egykedvűen bambult egész nap... Általában üldögél és a telefonját nyomkodja, attól függetlenül, hogy éppen hol és kikkel van. Hiába kezdeményezek vele beszélgetést, egyszavas válaszokon kívül nem sokra telik tőle, mindenkivel ilyen...

Mivel más városban élünk, ritkán látjuk egymást a párommal, de volt, hogy az ott töltött egyetlen estémen is végig jelen kellett lennie. (Hadd ne mondjam, szerettük volna kettesben tölteni.) A barátom viszonylag türelmes és természetesen szereti, hiszen a testvére, de az utóbbi időben kezd betelni a pohár. Többször mondta neki, hogy kicsit fogja vissza magát, meg hogy nem kellene folyamat ott nyolmulni Stb... Eredménytelenül.

Elegem van ebből a helyzetből, mit tegyek, hogy kicsit észrevegye magát!? Próbáltam toleráns lenni, de nem igaz, hogy valaki ennyire önző és szenvtelen legyen.

Mit kezdjek vele? Tanulja már meg, hogy nem körülötte forog a világ és a testévrei/szülei nem azért vannak, hogy őt szolgálják.

Nyíltan nem eshetek neki, inkább passzív - agresszív megoldások érdekelnének. :D

Köszönettel

L / 21

2020. jan. 21. 00:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Figyu a ha pasidat nem zavarja hogy o reggel koran kel es a tesoja nala dekkol ejfelig es ott vagy es akkor sem hagy titeket kettesben illetve mindenhova megy ahova ti is ott szerinted ki a F..Z a hibas? Nem, nem a kiscsaj hanem a fat.ku pasid aki hagyja es hagyta idaig elfajulni!

Gondolkodj mar legyszi... A pasiddal beszeld meg ne a kiscsajon allj bosszut. Ket testvert nem tudsz elvalasztani,te leszel aki koppan es egyedul marad ha rendezkedel. A nyaralast meg ne fujjad mar percenkent,orulj hogy te is mentel mert elvegre is az egy csaladi nyaralas volt!

Vagy beszelsz a nyomi pasiddal hogy tegyen valamit ha egyaltalan akar ( nem ugy tunik hogy zavarja a huga) vagy lepj le.

Nyugodtan le is pontozhatsz engem is,nem fogok sirni miatta, ez a velemenyem.

2020. jan. 21. 11:08
 22/27 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók, jöhetnek még a tippek.

Senkit nem pontozok/pontoztam le, hiszen örülök, hogy valaki veszi a fáradtságot és ír ide... Minden vélemény érdekel.

Köszönöm.

2020. jan. 21. 11:54
 23/27 A kérdező kommentje:
A nyaralásra eredetileg ketten mentünk volna, csak a két húg kiverte a rinyát, különösen ugye a szóban forgó húg, így őket is le kellett furikázni. Nekik a szüleik fizettek én pedig természetesen magamnak. (Csak hogy világos legyen)
2020. jan. 21. 11:56
 24/27 anonim ***** válasza:
18%
Leckeztesd meg, mindenhogy.
2020. jan. 21. 12:18
 25/27 anonim ***** válasza:
96%

A párodnak kéne beszélni vele. Pl amikor egy napotok lett volna és végig ott volt, a párodnak kellett volna szólnia, hogy szeretnetek kettesben lenni. Más ügyben is neki kéne megszabnia a határokat. Ha nem hajlandó, nem is jut eszébe magától, az már a párod hibája, nem a tesojae.

Szerintem inkább a pároddal beszélj erről és ne hátulról furkalodj. A hosszú kapcsolat titka az előbbi.

2020. jan. 21. 12:20
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan leckéztetni akarsz felnőtt nő létedre egy másik felnőtt nőt? Agyam pofám eldobom.

Nézd, azt csinálsz, amit akarsz, csak ne lepődj meg, ha aztán a fagyi visszanyal. Tudod, alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

2020. jan. 21. 12:32
 27/27 A kérdező kommentje:
Így pár hónap után rendeződött a helyzet. A kiscsaj rengeteget hisztizett és most a koronavírus miatt még saját elmondása szerint depresszióba is esett – már ha eddig nem volt az –, mert nem tudja magát elfoglalni. A páromnak elege lett és alig tartja vele a kapcsolatot. Meghívott, hogy töltsek pár hetet nála, nagyon jól érezzük magunkat és végre nyugtunk van. Már bánom, hogy ennyit idegeskedtem miatta, a sors megoldotta egy kis rásegítéssel. 😌Előbb vagy utóbb az összes lehúzó, negatív, kullancs ember megkapja, ami jár neki, csak ki kell várni. 😄💋
2020. ápr. 4. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!