A testvérem féltékeny mert van barátom! Mit tegyek?
7hónapja jöttem össze a barátommal, akkor kezdődtek a bajok. 21 éves vagyok, ez az első kapcsolatom, a nővérem 23 éves, ketten vagyunk testvérek. Több kapcsolata is volt, közöttük egy komoly is ami 2 évig tartott.
A probléma az hogy előtte nem beszélhetek a baratomról mert félbe szakít és ideges lesz. De már ott tartunk hogy nem is akar egy légtérben tartózkodni ha a barátommal vagyok. Sokszor jött már hozzánk, de ő ilyenkor egy két szót szól hozzám és elvonul, vagy direkt programot szervez hogy ne legyen itthon. Ha mondom hogy a barátomnál töltöm a hétvégét akkor megint bunkón kezd viselkedni. Már félek a családi összejövetelektől, mert teljesen levegőnek néz ha együtt vagyunk vagy ha beszél rólam az a célja hogy beégessen.Többször leültem már vele erről beszélni, (a szüleim is) de nem változott semmi. Van ötletetek hogy mit tehetnék hogy elfogadja a helyzetet? Én nagyon szeretem a nővéremet, de nagyon megbánt ezzel...
Köszönöm mindenkinek a választ előre is
Lehet ismeri a barátodat régebbről, és tud róla valami durvát, amit nem akar elmondani, vagy neki is tetszik a barátod, féltékeny.
Ha próbáltatok vele erről beszélni és nem mond semmit, akkor hagyjátok rá. Majd elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!