Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nem birtok ki 1 hetet szex nélkül?
Kórházba voltam sajnos 1 hetet,tegnap engedtek haza.Este összebujtunk a párommal.Hülyeségből rákérdeztem hogy kényeztette-e magát,és nem azt a választ kaptam amire számítottam.Azt mondta igen 1 nappal az előtt mielőtt haza engedtek.Miért nem bírta ki?Kicsit rosszul esik:(
25/N
Jó hagyjuk mert látom itt mindenkinek minden természetes!
Én nem azt sérelmeztem hogy elintézte egyedül hanem ,hogy hogy van az,hogy ö csak a szexet kívánta nem engem ezek szerint.Mikor tudta hogy nem vakációból vagyok el.....Amúgy meg nem tekintem magam prűdnek elég széles a szexuális életünk nem csak hanyatt fekszek típus vagyok.Miért jó rögtön valakit le fikázni?
Abba azért gondolj bele, ha a mindenki természetesnek tarja ezt a dolgot, csak számodra bűnös dolog, akkor ki a hibás?
Mondjuk azt sem értem, miért kellett ezt megkérdezned tőle?
Téged kívánt, csak kicsit nehéz veled együtt lenn hogyha a kórházban vagy, így maradt a fürge ujjak 5 percénél.
Nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!