Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért nem birtok ki 1 hetet szex nélkül?
Kórházba voltam sajnos 1 hetet,tegnap engedtek haza.Este összebujtunk a párommal.Hülyeségből rákérdeztem hogy kényeztette-e magát,és nem azt a választ kaptam amire számítottam.Azt mondta igen 1 nappal az előtt mielőtt haza engedtek.Miért nem bírta ki?Kicsit rosszul esik:(
25/N
:) kedves utolsóó ő nem prüd nem kénee ilyenekkel dobálkozni ...ilyet csk egy szellemileg sérült ember mondhat :)
A kérdésre a válasz : A pasiknak kell a szex mint ugye minden embernek :p Neki biztos már nagyon hiányoztál..egyfolytában fantáziálgatott rólad stb és már nem bírta tovább :) Ez egyfajta bók is lehet akár :p
"Miért nem bírta ki?Kicsit rosszul esik:("
Bocs, de rettentő hülye felfogásod van. Egészen eddig a kérdésig el se tudtam volna képzelni, hogy létezik ilyen nő a valóságban.
Ez egy fiziológiai kényszer, ez nem jellem kérdése. Kb. akkora baromság megkövetelni, hogy egy héten át ne ürüljön, mint megszabni, hogy egy héten át ne menjen wc-re, vagy valami hasonló.
Tiszta "kultúrák összecsapása" ez a gyk. Egyesek mintha most jöttek volna a Marsról a 6:20-assal.
Ez olyan mint hogy éhes vagy eszel, ha szomjas vagy iszol.Ennyi erővel miért nem sértődsz meg hogy evett mert éhes volt?Ugyan olyan biológiai szükséglet a szex is mint az evés.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!