Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl szerintetek?
A barátommal már novemberben szóba került egy 2-3 napos út, amit ō hozott fel témának, de mostanában nem volt róla szó sok dolgunk volt, de kidrült, hogy megy a barátaival síelni több napra a jövō héten, de csak most említette. Nem akartam annyira feszegetni a közös út témát, hogy ne érezze ‘lehúzásnak’, hiszen sokkal jobban áll anyagilag mint én, és én kb a 40%át tudnám fizetni, illetve ha drága étterembe mentünk nem én fizettem, igyekeztem kompenzálni süteménnyel stb. Ti hogyan hoznátok fel ezt témának? Mit tennétek?
22L
Gondolom tárgytalannak vette.
Én is olyannal mennék valahova, aki szeretne is menni.
Ő hány éves, hogy ennyivel jobban áll?
Szerintem higgadtan beszéljétek meg
Szerintem nem akar megint abba a hibába esni, hogy mindent ő finanszíroz. Èn azt gondolom, hogy az ember addig nyújtózkodjon, ameddig a takarókat èr. Èrtem èn, hogy szeretnèl menni, de ha csak a 40%-val tudsz bele szállni, az igen karcsú. Olyan közös utat kell választani, ami mindkettőtöknek bele fèr.
Valószínülek tartom, hogy ezèrt sem szólt neked, megy a barátaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!