Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl megint a dolgot?
Barátommal 1,5 év járás után volt egy hosszabb szünetünk.
Szeptember végén kibékültünk újra, mert úgy döntöttünk nem jó egymás nélkül. Átbeszéltük a dolgokat és próbáljuk meg újra.
Egyik közösségi oldalán viszont megláttam egy nyilvánosságra hozott képet amint egy másik nővel van, és tele szívecskékkel, Love felirattal...
Holott azt mondta ő nem volt sehol, nem is találkozott senkivel.
Természetesen ezen megint össze vesztünk és azt mondja a nő csak barát... de akkor is miért hazudott, hogy nem volt sehol? vagy megint csak én reagálom túl?
Semmi értelme ezt folytatni. Egyébként kár volt letagadnia, mivel egyébként, ha nektek szünetetek volt, akkor nem lett volna jogod egyébként se számon kérni őt, hogy ezalatt az idő alatt kivel volt és mit csinált.
Tudod, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Mivel hosszabb szünetetek volt elvileg akár ismerkedhettetek is mással. Ha a barátod azt mondja,hogy a nő csak barát volt, hidd el Neki, lehet,hogy a nő látott többet ebbe, a párod nem, hiszen nem lenne Neki oka tagadni.
Lehet,hogy a kapcsolatotok nem működik, és kevés a béküléshez az,hogy hiányoztatok egymásnak?
A bizalom és az őszinteség egy kapcsolat alapja, ha ez nem működik nincs miről beszélni.Szakítás utáni újrakezdésnél pedig általában meg szokott törni mindkettő.
Igen, sajnos azért is lett vége mert nem bíztam benne. Sosem tudtam kivel van, mit csinál mikor nem velem van. Vagyis annyit tudtam, hogy eljár bulizgatni. De a kép mióta láttam a csajjal...
Tejesen megtört a bizalom...
Meg is mondtam neki...
"nem bíztam benne. Sosem tudtam kivel van, mit csinál mikor nem velem van."
Ennek volt alapja, vagy csak beteges féltékenységről van szó?
Randi után ment bulizni. Engem sosem hívott magával.
De, hogy a buli hol volt azt sosem mondta, meg azt sem hányan mentek, meddig voltak.
Próbáltam nem féltékeny lenni, de kitört mikor soha sehová nem vitt magával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!