Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom ezt a dolgot miért viselkedik velem így?
Ez most komoly??? Mondjuk azonnali instant bann?!
Baccni ki mint macskát szarni!!! AZONNAL!
De áruld már el, miért nem emeled fel a hangod, állsz ki magadért és küldöd el a halál facára!???
!
Túlreagálod??!!
Inkább alul. Á, most nem jó, most nem tudsz elmenni, majd máskor, kell egy jó ők, ez nem is volt gáz, stb. Aztán mellette öregszel meg.
Nem kell ennyire komolyan felfogni. Lesznek még nagyobb dolgok is az életben mint ez a beszólás. Különben meg én is mondtam ilyet a barátnőmnek "nyomi vagy" , de ő csak röhögött rajtam.
Ne szívd mellre! 30/F
Na, le is lettem pontozva, mert nem azt ajánlottam hogy hagyd el...
X ideje együtt vagytok, közös a ház, elvileg szerelmes pár vagytok. Ma meg tegnap front volt, én is 2 napja ingerült vagyok. Leejtetted a csomagot, majd ő annyit mondott hogy nyomorult vagy, szerintem ez nem olyan nagy bűn hogy rögtön el kell hagyni.
De ha szerintetek ez a megfelelő, akkor rendben. Hagyd el, mert azt mondta nyomorult vagy.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!