Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálom ezt a dolgot miért viselkedik velem így?
"Különben meg én is mondtam ilyet a barátnőmnek "nyomi vagy" , de ő csak röhögött rajtam."
És azt is végignézted, hogy a barátnőd cipekedik melletted?
30/F azért lettél lepontozva mert nem nevezzük nyomoréknak a párunkat. Lehet hogy nálad ez elfogadott, de hidd el egy bizonyos szint felett már nem az.
Az meg már külön kategória, hogy miért a nő cipeli az összes szatyrot.
Tudod ALAP dolog, hogy kiveszem a párom kezéből és viszem én mert én vagyok a FÉRFI. De gondolom ez sem mond neked semmit. És NYILVÁN nem nevezem nyomoréknak amikor szerencsétlennek elzsibbad a keze és elejti a szatyrot!
Gondold át újra...
pfff...
"De ha szerintetek ez a megfelelő, akkor rendben. Hagyd el, mert azt mondta nyomorult vagy."
Pontosan. És nem csak a nyomorult miatt, hanem mert végignézi, hogy a kérdező egyedül cipekedik, és azért ejti el, mert már nem bírja el.
Az ilyen parasztok maradjanak egyedül.
#12, ahogy írtam, mindenkinek lehet rossz napja úgyhogy amit mondott azt biztos nem gondolta komolyan.
Nyilván az a férfi aki elnézi, hogy a nője cipekedik, az valószínűleg nem mostanában lett ilyen. Mi ebből a konzekvencia? Nem kell összejönni ilyen emberrel.
Tisztára mintha valami kissességi lenne a pasid! Azok csinálják azt, hogy a nő cipekedik, meg tolja a babakocsit, ő meg komótosan sétál.
Az ilyenektől menekülni kell szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!