Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent egy pasinál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy pasinál, ha így viselkedik? Tetszem neki vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki nagyon tetszik, de csak köszönőviszonyban vagyunk és tegnap ez történt: vidéken voltunk egy rendezvényen és a parkolóban összefutottunk, jött kocsival és intett, utána amikor kiszállt odajött puszit adni, kérdeztem megy-e este abba a buliba, amiről úgy tudtam ott lesz és mikor, utána megnéztük a rendezvényen a műsort, párszor egymásra néztünk, mosolygott. Hazafelé az autópályán a szakadó esőben együtt mentünk, előzgettük egymás oda-vissza és integettünk egymásnak :) (mindketten utasok voltunk, az anyósülésen ültünk!! -csak azért írom,hogy a forgalmat nem veszélyeztettük ezzel) utána megérkeztünk Pestre, hazamentem, utána a buliba... ahol a ott volt, a csajával meg 2 haverjával... (3 hónapja vannak együtt) és kb 1-2 méterre táncoltak tőlem és a barátnőimtől. Többször hátrafordult, rám nézett, utána látványosan elfordult és egész este összesen egyszer csókolta meg a barátnőjét és közben nyitva volt a szeme és engem nézett... De egy szót se beszéltünk. Amikor mentünk haza jöttek ők is és a kocsiból integetett, amikor a parkolóban vártam a barátnőmre, aki vezet.

Több mint fél éve találkoztunk először, nekem az első pillanattól fogva nagyon tetszik, de nem gondoltam, hogy van esélyem. Körülrajongják a lányok és barátnője is mindig van. Ő 25 éves, én 18.

Vajon mit jelent ez a viselkedés? Tetszem neki? Vagy csak én szeretném ezt hinni?

Bocsi hogy hosszú lett.

2009. aug. 23. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, különben nem nézett volna egész este rád. Mindenesetre ha ez a helyzet, akkor jobb lenne, ha szólna a barátnőjének.
2009. aug. 23. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi tetszett meg benne?
2009. aug. 23. 15:52
 3/5 A kérdező kommentje:

elsőnek: köszi a választ:)

másodiknak: mi tetszik benne? a külseje pont az ideálom, a stílusa mindenben: ahogy öltözik, ahogy beszél, ahogy táncol, a kedves mosolya, a tekintete... :) kár is sorolni: minden :)

2009. aug. 23. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem is tetszel neki:) lehet, sőt valószínű h a mostani kapcsolata nem éppen fényes! beszélj vele!sok sikert
2009. aug. 23. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok; igen, szerintem is beszélj vele, biztos nem véletlen, hogy így viselkedik. Gondolj bele, lehet h kicsit félénk ,és nem mer lépni, így hát rajtad áll minden :) hajrá!
2009. aug. 23. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!