Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire számít furcsának,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít furcsának, hogy így vélekedek a házasságról?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok(N), 5éve van egy párom akivel nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatunk, sokszor szakítottunk de mindig újra összejöttünk. Minden rendben van hosszú ideje már, ő már pedzegeti a gyerek témát, vagyis inkább sokszor felhozza, hogy milyen lesz majd, stb...

Azonban van egy gondolat (vagy érzés) a fejemben a házasággal kapcsolatban, hogy én nem biztos hogy szeretnék házasodni. Lehet hogy a múltbéli veszekedéseink miatt, vagy azért mert a környezetemben 10 házasság 2-3 éven belül válással végződik.. Egyszerűen nem vágyom rá.

Szerintetek nagy baj van velem? Vagy ez a gondolkozás mód kezd normálissá válni manapság?

2020. jan. 13. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Furcsa, hogy azt sem tudod, mit akarsz - ahogyan eddig se tudtad, szóval ez egy tipikus se veled se nélküled kapcsolat.

Nem szeretitek egymást igazán, csak ha ló nincs, számár is kincs alapon.

Én a szerelmemért megőrülök, mindent megtennék érte , el is vettem és egyikünkben sem merül fel a válás, meg a de ha mégse gondolat.

Szóval számodra nem ő az igazi és viszont.

2020. jan. 13. 14:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Huha oke, sok uj dolgot megtudok magamrol ma ugy latszik
2020. jan. 13. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

"Mennyire számít furcsának, hogy így vélekedek a házasságról?" - Kérdező, semennyire... mi 22 éve vagyunk NEMházasok:)

Nekem az, ha egy nő nem akar házasodni, az arra garancia, hogy nem konzervatív a gondolkodásmódja, tehát jobban illünk egymáshoz.

2020. jan. 13. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Házasodni én sem szeretnék, viszont úgy gondolom,hogy azzal,hogy gyereket vállaltam a párommal,sokkal jobban elköteleződtem felé,mintha hozzámentem volna.

Igaz,ha ő nagyon szeretné,belemennék a házasságba is,ha ettől boldogabb lenne.

Viszont a gyerek mindig ott lesz,de a házasság felbontható...

Szóval nem fura, ha amúgy meg minden jó,akkor annyi baj legyen :)

2020. jan. 13. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Mi sem házasodtunk össze, 13 éve vagyunk együtt.

Folyamatosan kapom a beszólásokat a családjától, az ismerőseitől. Persze neki nem mondanak semmit, pedig ez az ő döntése is volt (főképp az ő döntése).

Nemrég közöltem vele, hogy azokkal a rokonaival többet nem akarok találkozni (ő találkozhat persze) akik a legdurvább dolgokat mondták nekem. Sajnos ez ezzel fog járni, még akkor is, ha a családod nem konzervatív. Érdekes módon az én rokonaim egyszer nem szóltak be neki.

Tehát ezzel számolj majd a későbbiekben (bár lehet hogy kifogsz egy normális családot, aki nem sértegetésben éli ki a nagy felebaráti szeretetet).

2020. jan. 13. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el jobban jársz ha nem házasodsz meg soha, főleg a szakítás után, mert ugye semmi sem tart örökké
2020. jan. 24. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!