Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem számít megcsalasnak, nem?
Jól megvagyok a barátommal, ő dolgozik, és keveset beszélgetünk meg már nem olyan figyelmes pl nem dicsér annyit meg ilyenek.
Félig meddig lesexar.
Na, hát én nem az hogy kelletem magamat de szívesen fogadok bokokat a suliba amiről pl ő nem tud. Szóval én néha vissza mosolygok a pasikra a suliba, ilyen kis bájosan.. Aztán reménykedek ilyenkor hogy oda jön majd és bokol, nyomul stb. És általában jönnek, én meg örülök hogy nőnek érezhetem magam legalább a suliba meg a bulikba mer sokat dicsérnek, kedvesek, figyelmesek.
Ebben az esetben szerintem normális..
Egyébként ezen kívül nincs baj velünk, vagy csak még nem tudok róla xd
Én 18l ő 24f
" örülök hogy nőnek érezhetem magam"
Nem nő vagy te, hanem kislány. Az írásképed alapján legalábbis mindenképp, még ha jogilag el is érted a felnőttkort.
Csak hogy legyen egy ellenvélemény is
Nem tudom igazából hogy baj e ,de teljesen megérthető ,és szerintem nem megcsalás ,csak jól esik az embernek ha vonzónak látják más férfiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!