Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít egy kapcsolatban szerintetek a másik fél nemiszerve úgy általánosságban?
attol fugg no vagy ferfi
egy ferfinal a mikropenisz komoly gond lehet. ezt talan meg a szerelem se tudja legyozni:/ mert tul kenyes tema, es sajna vagy tulkompenzal a ferfi, ami megint nem ferfias, vagy inkabb tudomast se vesz a problemarol....
amugy ezen kivul szerintem nem szamit, mukodjon es kesz.
A nőknél számít, hogy ne lógjon és löttyedjen, ne legyen büdös, gombás, ne úgy nézzen ki, mint az alienből a facehuger.
Annyit, hogy okozzon orgazmust és ne legyen beteg/fertőzött. Őszintén nem érdekel, hogy milyen, hogy néz ki, mekkora (nem, a nagy farok nem jelenti automatikusan azt, hogy jó)... Minden szép, ami természetes és annak az embernek a része, akit azelőtt megszerettem, hogy meztelenül láttam volna.
23N
Exnek mikropènisze volt, álló állapotban volt akkora mint a hüvelykujjam.
Nem aláztam sőt próbáltam növelni az önbizalmát de agyamra ment, hogy havi 2 már frusztrálta, hogy sok.. már az első hónapban is, nem több év után. Ezért 8ho alatt vége is lett.
Az vonzó férfi szerszám számomra ápolt, egészséges, tartós merevedèse van szex közben, nincs folyamatos elő nedvezès, 2ujj vastag minimum s olyan 15-20cm közt van. Bónusz ha felfelé görbül és csupasz, előjáték-akció-utójátèkkal tartson 1-2órán át.
Volt egy srác elmondása szerint folyamatosan kivánt de csak félig állt fel neki, lagymatag nem tartós merevedèse volt s nem értette miért nem tudja betenni lankadtan, vagy óvszert miért nem lehetett úgy feltenni rá... Hát világgá futottam tőle.
Nőiben női szemmel talán annyi legyen ugyanúgy egészséges, ápolt, ne legyen folyamatos fehér folyása, "szaga", a nagyajkak takarják a kicsiket s ne lógjon ernyedten, ne legyen elszíneződés a bőrön olyan barna foltok.
Nyilván ez csak az én véleményem és mindenkinek más tetszik, nem elítélem ha valakinek nem ilyen mert attól még lehet csodálatos dolgokat tud az ágyban csak mindenkinek más a vonzó jelentèse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!