Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít egy kapcsolatban, hogy az adott másik fél hány emberrel szexelt? Számít, hogy hány szexuális partnere volt?
Itt kérdezed már!
100 + elég cink.. Viccek kívül, hát nem tudom... olyan 5-6 - on felül nekem lehet sok. De ha szeretem, nem ez fog számítani, ha monogám persze.
Ha a távoli öröklődés problémája aggaszt, akkor fontos, ha ilyeneken nem forogsz, akkor annyi amennyi neked +/- 1 teljes mértékben kezelhető.
30/f
Semmi közöd hozzá!
Ez mindenkinek magánügye.
"Azért a kisördög bennem van,hogy vajon a jelenlegi barátnőm több pasival feküdt le mint én nővel ?"
te egy igazi fääszfej vagy kérdező! te most rivalizálni akarsz vele?!
Ha 1-gyel, 2-vel, akárhánnyal több, akkor ott hagyod, vagy mi van???!
Ekkora marhát!
Másnak meg a te előéleted sok a kemény 4 db nőddel, nem gondolod?? Úgy röhögnék, ha valaki a pofádba tolná, hogy Jocókám nem akarok tőled semmit, mert neked több csajod volt 2-vel, mint nekem!
Hülye idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!