Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fel ez a kettős mérce? Ki is felszínes?
Nem értek, komolyan. Nekem mindig az olyan pasik tetszettek - tetszenek is -, akik szőrtelenítették magukat szinte mindenhol, divatos, trendi hajuk volt, trendi ruhákban jártak, adtak magukra, illatosak voltak mindig. Emellett pedig mindig szerettem - szeretem is - a diszkót, számomra az a megfelelő szórakozóhely. Szerencsém van végülis, mert a diszkókban ez a pasitípus "fellelhető", lehet velük ismerkedni. Mindig is így tettem, szinte mindig diszkóban ismerkedtem, bár a legtöbből "csak" barátság lett, az egyéjszakás kalandokat nem igazán pártolom a saját részemről.
Szóval nemrég megismerkedtem egy buli egy ilyen sráccal, aki mellesleg elég pénzes is (ez később derült ki, tehát nem ezért kezdem vele beszélgetni, hanem szimpi volt, bejött a stílus, ez viszonzásra is talált).
Nagyon sokan azzal jönnek azóta, hogy a barátom egy "selyemhuszár", én pedig biztosan csak a pénze miatt vagyok vele... -.- Miért kell ezt??? Egyrészt egyáltalán nem, másrészt nem is lennék rászorulva, mert nekünk is elég jól megy... Akkor meg?
Miért ilyenek az emberek??? Egyből csak arra tudnak asszociálni, hogy vagy a kinézete vonz vagy a pénze. Mellesleg hozzáteszem: rá is ezt mondják, ha meglátják velem...
Bezzeg, ha egy lány összejön egy nem annyira tehetős, nem is túl helyes pasival, akkor egyből, hogy biztos húú, de nagy a szerelem...
Ezek az emberek mondják rám/ránk, hogy felszínesek vagyunk... Most akkor ki is a felszínes? Nem én ítélek külsőségek alapján, hanem ŐK!
Ennyire képmutató világban élnénk?
L/19
Tehát kommunikáció szakos vagy! :D
Nemsokára rtl/tv2/blikk rovataiban találkozhatunk a magadfajta, egyáltalán nem felszínes, celebekkel akik megosztják élettapasztalataikat a nagyátlaggal. Előre is köszönjük. :D
Nem ugyanaz.
De elmondanád, hogy miből asszociáltál erre? Amúgy mellette politológiát is tanulok.
Lehetséges, bár én még nem tapasztaltam.
De valószínű váltok politológiára, ott talán még ennyire sem fogom tapasztalni.
Ha azt mondod,hogy a marketing és a kommunikáció különálló,akkor szerintem most hagyd abba az egyetemet.Kötelező videó,bár szerintem te úgysem érted:
Nem nyitom meg, mert én úgysem értem, mutogasd a hozzád hasonló tökéletes embereknek.
Valaki a témához véleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!