Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom "kettös" életet él!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom "kettös" életet él! Miért lép félre egy férfi?

Figyelt kérdés
Adva van egy több mint 10 éve tartó kapcsolat!A férfi mindent megtesz a nőért.De tényleg mindent.A nő az elsö minden esetben,kedves,udvarol és tényleg mindent megtenne érte.Egy tökéletes kapcsolat lenne ha....ha a férfi nem kezdene ki félig nyiltan félig burkolva minden nönemü lénnyel.Ha van rá lehetösége félre is lép.Ha az érzelmi oldalról közelitjük meg akkor mivel magyarázható ez?
2011. máj. 13. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért lép félre? Mert hagyod!

Ha elfogadod, így marad.

Aki ilyet tesz egy nővel, az nem szereti, mert lehet, hogy kinyitja előtte az ajtót, de ne mondd nekem, hogy "minden esetben kedves", amikor ilyen helyzetek elé állít és megaláz. Ez mindennek a teteje! L27

2011. máj. 13. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
azért, mert ilyen. valami oka biztos van, lehet, hogy nem ideális családban nőtt fel, nem tudom, de érzelmileg ez éretlen viselkedés szerintem. én soha nem tennék ilyet, és nem is viselném el.
2011. máj. 13. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Valamit nem kap meg a 10 éves kapcsolatában, de nem mer kilépni belőle.
2011. máj. 14. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!