Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszol nekem olyan Nő, vagy Férfi, aki több évet várt arra, hogy egyszer, az igaz szerelmével élje le az életét?
A szitu adott, és teljesen életszerű.
Lassan 2 éve van mély, és érzelmekben gazdag kapcsolatunk.
Benne találtam meg azokat az érzéseket, melyeket eddig nem ismertem, tudom, érzem, Ő a lelki párom, egy olyan csoda, amiért érdemes élni, és minden reggel felébredni,
még akkor is, ha csak ritkán lehetünk együtt.
Én elváltam, mert számomra nem volt járható a kettős élet.
Ő is megtenné, de még számára nem jött el ez az idő.
Én viszont meg igértem, hogy várni fogok Rá, a szerelmére,
arra, hogy egyszer végleg együtt legyünk.
40/F
Amondó vagyok, hogy egy hazugsággal induló kapcsolat nem sok jót sejtet. Ha annyira szeret mint állítod, akkor elválik a férjétől ahogy tisztességes, és összejön veled.
Én mondjuk nem tudnék olyasvalakivel élni, aki ilyen fokon tud szemrebbenés nélkül hazudni a párjának.
Bár fiatalabb vagyok, de a forgatókönyv nagyon hasonló. 23 évesen kerültem ilyen helyzetbe, és éveken át hittem, hogy valóban az lesz,amire olyan régóta várok. Most 28 vagyok, és az idén tudtam végleg lezárni ezt a kapcsolatot. Tudom mit érzel, és miben reménykedsz, hidd el. De! Nem éri meg! Nekem, mondhatni, a legszebb éveim mentek rá. És a mai napig nem hagyta el. Ami a legfontosabb, egy válás sosem jön jókor. Te szabaddá tetted magad, mert őt akarod, és mindent megtettél. Ilyenkor próbál mindent elhinni és megérteni az ember, mert szerelmes, egy életet tervez,stb. Fogadd el, hogy ő foglalt, és keress olyan társat, akivel tiszta lapokkal játszhattok. Nagyon nehéz egy ilyen (mellesleg tanulságos) viharos kapcsolat után. Kívánom Neked, hogy ne szenvedj és ne alkudj meg annyit, mint én. Senki nem fogja megköszönni, sőt, lehet hogy még pár éved rámegy erre, és mégis azt kapod: MÉGSEM! Persze, csak és kizárólag magadat okolhatod majd (ahogyan én is) mert nem volt kötelező,de...kegyetlen érzés...
Az ilyen emberek nagyon labilisak érzelmileg,akik évekig nem tudnak dönteni. És azok is maradnak....
Légy boldog, de lépj tovább!!!!!!
Köszönöm a két választ.
Igaz az utolsó nagyon mély és szívbe markoló volt,
de én még is várok...
Ki tudja, remélem Veled ellentétben, én jó úton járok.
Az én történetem is hasonló.
19 évesen megismerkedtem a nagy szerelemmel ő ekkor 27 volt.Kicsit soknak gondoltam a korkülönbséget.no meg bármennyire vonzott is a kapcsolat,nem éreztem késznek magamat egy ilyen nagy volumenű dologra.Nem jártunk,de nagyon jó barátok voltunk,és mind a ketten tudtuk,h a másik a nagy szerelem,de a megérzéseim azt súgták,hogy még korai lenne.Alig egy év után úgy döntött,h nem vár rám tovább,és én is engedtem,h tovább lépjen.
Eltelt 7 év.Ez idő alatt mindketten megházasodtunk,majd elváltunk.Nekem született egy gyermekem is,de mindvégig ott volt a tudatomban ő,és nagyon hiányzott az életemből.Mint utólag kiderült én is az övéből,és mindkettőnk válását közvetve a másik okozta.Vagyis az,h tudtuk,lehetne jobb és boldogabb életünk a másik mellett.
Nem volt meg a másiknak az elérhetősége,7 év alatt azt sem tudtuk,h mi van a másikkal.A sorsra bíztuk magunkat.Egyszercsak ott találtam a kedvenc teázónk sarkában,és bizony úgy döntöttünk,hogy nem is válunk el soha többé.
Kicsit olyan ez,mintha egy film forgatókönyvét olvasnád,de nem,ezt az élet írta.
Lehet mondani,h felesleges volt az a válás,meg lehetne ő a gyermekem apja,de azt hiszem ez így volt a legjobb.Mindkettőnknek meg kellett éreznie,h az a boldogság,amit a másik jelent az ölünkbe hullott,és a mi feladatunk,h vigyázzunk rá,mert nem lesz több esély.
Második válaszoló vagyok.
Megható a történetetek, tényleg. Azt hiszem mi, akik nem kaptunk meg magunk mellé valakit, mind erre vágyunk, hogy mint a filmekben/mesékben, egyszer ott terem és soha többé nem akar elszakadni tőlünk. Jó volt olvasni, hogy történhet így is, szerencsés vagy. Én, bár már túl vagyok rajta(?), tudom és érzem hogy soha senki nem lesz olyan nekem. Ilyen csak egyszer van, vagy van akiknek egyszer sem. Hihetetlen érzés... Vagy még évtizedek múlva is megdobban a szívem,ha szembejön az utcán, vagy egyszer én is "belebotlok" majd... De jó lenne...
Kedves Kérdező! Erről beszéltem, hogy ilyenkor mondhat bárki bármit, elmegy a füled mellett, mert...csak Te és Ő léteztek ezen a világon.. Addig megy ez, amíg elfogy minden erőd, hited, belefáradsz, és Te egyedül döntesz úgy hogy befejezed, tanácsok nélkül. Vagy olyan szerencsés leszel, mint az itt olvasott történet szereplője. :) Szívből kívánom, hogy találd meg a boldogságod!!! (de mindig tartsd szem előtt, hogy csak ez az EGY ÉLETED VAN!!!) Minden jót Nektek!!!
Sziasztok.
Köszönöm az utolsó két írást.
Talán igazatok van, tényleg elmennek a tanácsok a fülem mellett, de nem is azt kértem, mert én már rég döntöttem.
Vagy Ő, vagy senki más. Ezt nagyon érzem. Tudom és akarom.
És csak arra voltam kiváncsi, hogy vajon másnak is volt-e hasonló esete, és a végén mindenki boldog volt, mint a mesében.
Az élet is lehet mese, és a mese is megelevenedhet az életünkben, ha teszünk érte, ha kitartunk, ha akarjuk,
és nem engedjük el a csodát, amely minden bizonnyal soha többet nem kerül az utunkba.
Az a válaszadó vagyok,aki 7 évet várt,hogy boldog lehessen a nagy Ővel.
Igaza van a másodiknak.Ereszd el.Ha neki is olyan fontos vagy,akkor észhez fog térni,és kilép a rossz házasságából.Egyelőre neki kényelmes így,hogy szeretitek egymást,de nem is válik el.
Nem azt mondom,hogy ugorj fejest egy másik lányba,de őt hagyd el,ne törődj vele,közöld vele,hogy döntse el mit szeretne,mert neked ebből elég volt.Aztán,ha nem akar válni,akkor lépj ki az életéből.Nehéz lesz,baromira fog hiányozni.Sok szomorú perc jön majd el,de hidd el lehetsz még boldog.Akár ő is visszatérhet,már egy válással később,vagy jöhet egy új szerelem,akiről azt sem tudod,hogy rád vár.Nagyon sok egyedülálló csinos nő van a te korosztályodban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!