Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van, ha a boldog párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha a boldog párkapcsolat titka a nőuralom?

Figyelt kérdés

Én - férfiként - úgy gondolom, hogy egy nő akkor boldog, ha megkapja amire vágyik, egy férfi pedig akkor, ha a nőt boldoggá teheti. Ez a hozzáállás arra utal, hogy a nőuralom a természetes egy harmonikus kapcsolatban. Ez persze sok mindent magában foglalhat: pl. a nő dönt nagyrészt a közös programról, a pénzügyekről, vagy hogy mikor legyen szex. Ez utóbbit talán hatásosabban véghez lehet vinni, ha a lány erényövben tartja a pasiját, így garantáltan kielégítő lesz számára, ha amikor vágyik rá a nő, szabadjára engedi a férfit... :)

Persze elfogult vagyok, mert én könnyen el tudom magam képzelni ilyen helyzetben, de nem tudom, hogy mások szerint is lehet-e ennek valóságalapja...

2019. dec. 8. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
11 Szeretem az ilyen valaszokat, amikor valaki nonek probalja kiadni magat, annyira ordit roluk, hogy kamu :)
2019. dec. 9. 04:45
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

Nem nem es nem

Nekem az osszes ilyan kapcsolatom tonkre ment.

No akarok lenni egy uralkodo...

Gyenge akarok lenni megtehessem h sirok a semmin, h nem keljen dontenem, ne kelljen mindentegoldanom. Egyedul.

Part tarsat akarok. Nem rabszolgat

2019. dec. 9. 05:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

En pl akkor vagyok boldog ha kb 50-50%ban oszlanak meg a dontedek es a feladatok, sot egyes dolgokban a ferjem kompetensebb, masokban en, igy billeg a merleg nyelve. Kepes vagyok egyedul is menedzselni az eletem, sot akar egy csaladet is, de akkor minek bele a ferfi?

Ertem h vannak most csunyan fogalmazok szolgalelku emberek, nem vagyunk egyformak, de felreertes lenne azt gondolni h minden no basaskodo, feladatdelegalo es attol erzi jol magat ha neki van igaza v ove az utolso szo.

2019. dec. 9. 08:54
 14/17 A kérdező kommentje:

Úgy látom, itt egyesek nagyon félreértik a dolgot. Szó sincs arról, hogy a férfi mindent áthárít a nőre, aki meg majd' megszakad. Elég szomorú, hogy valakik csak ilyen módon képesek elképzelni a dominanciát, holott szó sem volt ilyenről. Én éppen úgy képzelem, hogy a férfi nagyon sokmindent csinál, pl. a házimunkák legjavát, hogy a nőnek ne kelljen, és igen, a gyereknevelésből is bőven kiveszi a részét ha van gyerek. Persze lehet hogy nem ezt a mintát mutatják, ahol matriarchátus van, bár tudtommal különböző helyek vannak, és bizonyos matriarchátusokban nagyon is fontos szerepe van a férfiaknak.

És nem, nem én helyeseltem a férfigyűlöletet (nagyon is ellenzem); nem kell minden véletlen egybeesés mögött kísérteteket látni.

2020. febr. 6. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Kettesnek van igaza. A nők egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Igaz, azért megy a hiszti, hogy az legyen, amit ők akarnak, de ha arra kerül a sor, fogalmuk sincs, mit akarnak.

Egy nő sosem lesz boldog olyan férfi mellett, aki mindent meg akar adni neki, mivel ő sem tudja, mire lenne szüksége.

2020. febr. 6. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál: Férfi?! :))) egy középiskolás tinédzser gondolkodik így. Ne cseréljük már fel a szerepeket lassan tényleg ott tartunk hogy a férfiaknak kell szülni... Komoly bajok vannak a társadalom férfi rétegével na.

Kérdező ne vedd szemelyeskedesnek a válaszom mert nem az, de egy egészséges családban a férfi a csaladFŐ. Ő a döntéshozó (persze nem önkényesen hanem közös megbeszélés alapján) ő viseli a terhek nagyrészét és társai. Az hogy a feleséget boldoggá tegye csak egy feladat a sok közül és messze nem a legfontosabb feladat.

2020. márc. 29. 16:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyetertek kerdezo. Ezen mar en is elfilozgattam parszor. No vagyok. Jo kapcsolat: ferfi szexben nagyobb etvagyu, ezaltal a no mindig ki van elegitve + kivsnatosnak erzi magat. 2. Ferfi sokkal tobbet tesz a kozos kasszaba. Vasarlaskor megveszi amit a no akar. A no kiralynonek erzi magat. 3. Fuvarozza a not, ha mindehhez meg jo pasi is, meg az auto is meno akkor aztan a no egoja nem a folfon jar. Foleg ha mas nok szemeben egy kis irigyseget is lat. Es mit kell mindezert asszonykanak tenni. Sexben odaadonak lenni, neha kicsit huzni a ferfi agyat, hogx erte kuzdeni kell. Hiszen ez a pasik szamara az ertekes no. Aztan ugy altalaban jo felesegnek es anyanak lenni. Ennyi.
2020. márc. 30. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!