Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondják akinek 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják akinek 30 évesen nincs nője, az meleg?!

Figyelt kérdés

Itt vagyok jelenleg még 30 évesen, páratlanul. Exem óta nincs nő aki elviselne vagy magáénak akarna tudni. Jószívű, segítőkész, családszerető és megbízható férfi vagyok. Nem cigizek, nem iszom alkoholt, sokat dolgozom. Viszont úgy néznek rám a nők mintha leprás lennék. Ha azt vesszük nem is vagyok csúnya.

Kérdezgetnek van e valakim, ciki nem ciki nincs senkim és belátható időn belül nem is látok rá esélyt hogy legyen. Aki szóba jöhet, az passzol rögtön, mert valami hibádzik. Még csak színházba se akarnak velem jönni, pedig én állnám a költséget.

Ilyenek a nők sajnos, fagyos a szívük.🙈

2019. dec. 4. 13:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A 30 már nem is fiatal, de nem is öreg, pont a legalkalmasabb kor a családalapításra.
2019. dec. 4. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a férfi meleg, aki a férfiakhoz vonzódik. 😱
2019. dec. 4. 18:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Tőlem nemrég konkrétan úgy kérdezte meg egy ismerős hogy hány éves is vagyok? Mondom 30, erre ő: miért nincs még asszony, nem szereted a nőket?

Köpni nyelni nem tudtam. Szóval ilyen kellemetlen helyzetben vagyok. Egyébként a legmocskosabb állatfaj az ember...

2019. dec. 4. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Annyira szeretem én is, hogy egyből mindenfélének titulálják azokat, akiknek nincs nőjük, ahelyett, hogy gondolkodnának. Nem, egyszerűbb sztereotípiában (nem)gondolkodni.
2019. dec. 4. 19:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem haragszom, mert tényleg erre gondol mindenki hogy meleg vagyok, csak a másik oldalra nem néznek hogy próbálnék nőkhöz közeledni, de nem hagyják, koptatnak stb.

Nehéz eset vagyok ez tény, nem is csoda hogy nem akar velem lenni senki.

2019. dec. 4. 19:09
 16/17 anonim ***** válasza:
33 leszek lassan, de még sosem néztek amiatt melegnek, mert nincs senkim. Valahogy rossz felé ismerkedsz, ha ilyen emberek vesznek körül.
2019. dec. 14. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
miért lenne meleg? nehari de ez hülyeség
2019. dec. 14. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!