Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti sok lány a meleg fiúkat és mondják ezt?
jah értem akkor nekik ez jön le
meleg vagyok = soha nem foglak megdugni csak jófej vagy és spanolok veled?
Nem, nem a dugas miatt elso.
A meleg srac tokeletes baratno, foleg ha szereti a csajos dolgokat, raadasul a ferfiak agyat is erti, ellentetben a lanyokkal. Sokmindenben lehet tanacsot kerni toled.
Es valoszinuleg nem is vagy olyan pletykas mint a lanyok, szoval sok oka van, hogy sok lany meleg baratnot szeretne.
Jo ugy beszelgetni egy ferfival, hogy oszinten megmond mindent mert nem fuzni akar es nem traktal mindenfele hazugsagokkal.
1. tudom, hogy nem fog rámnyomulni és nincs benne semmi hátsó szándék, nem azért barátkozik velem, hogy megfektessen.
2. valószínűleg jól el lehet vele beszélgetni olyan dolgokról, amikről más fiúkkal nem: divat, ruhák, más pasik stb.
3. azért nem leszek egyből automatikusan oda érte, mert meleg, szerintem ezek 'a jajj de cukii'-zó lányok kicsit butácska tinik még.
De, de a dugás miatt is, hármas. :D Nem mondom, hogy nincs a homoszexuális férfiaknak olyan része, akik parasztok és a beállítottságukat nem használják fel zaklatásra, de (bízom benne) döntő többségben nem a nők a kiszemelt célpontok.
És tudod... tényleg jól esik, hogy az embert látják bennem, nem csak a pinát.
Mert cukik :D
Komolyra fordítva a szót,azt nem tudom,hogy az összes lány így érzi-e én úgy gondolom,hogy azért találják/találom "cukinak" a meleg fiúkat mert egyrészt tényleg csak barátkozni akarnak.Másrészt én azt tapasztaltam,hogy a meleg fiúk rendesebbek,a barátnőimben már csalódtam de meleg fiúban még nem :D
Velük bármit meglehet beszélni még a pasikat is,anélkül hogy utána kibeszélnének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!