Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk/lányok! Veletek történt már olyan, hogy egy azonos nemű szerelmet vallott nektek?
Minek ölelgessem, ha én nem vagyok homoszexuális?
Nem volt még ilyen (remélem nem is lesz), de normális hangnemben közölném vele, hogy a szerelmet máshol keresse.
Szabad az "ellenkező oldalról" is válaszolni?
Én meleg fiúként eddig 2 hetero fiúnak vallottam szerelmet...az egyik megértő volt velem és felfogta hogy én is csak ember vagyok, szóval kulturált, bántó szándéktól mentes hangnemben tudatta velem, hogy bocsi, de nem.
A másik srác az arcomba vetette, hogy többet ne kerüljek a szeme elé.
mivel nagyon jó haverom, és mindig is sejtettem róla hogy meleg,csak azt nem tudtam hogy tetszek is neki :D
Meglepett vele,de nem érdekelt,ugyan olyan jó haverom,a dolgokat megbeszéltük hogy máshol kell keresnie a szerelmet.Azóta elmentem vele párszor egy melegbárba is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!