Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják az olyanokra, akik nem házasodtak meg, hogy biztos leszbikus vagy meleg?
Figyelt kérdés
Persze olyanokra értem, akik nem mentek férjhez és nincs is senkijük. A legtöbben egyszerre azt mondják, hogy biztos a saját neméhez vonzódik. Nem értem, miért, vagy ennek van valami alapja? Csak kíváncsiságból kérdezem.2014. nov. 16. 16:34
1/12 anonim válasza:
Mert mindenki magából indul ki, és ha neki nincsenek ismerkedési nehézségei, akkor el se tudja képzelni, hogy másnak lehet. Apám pl. már 57 éves, és nemrégiben tudta meg, hogy léteznek introvertált emberek.
2/12 anonim válasza:
Ilyen köcsög a nép.Mindíg a másikkal foglalkoznak,mikor a házuk ég még akkor is....
3/12 anonim válasza:
akik ilyeneket mondanak, azok elárulják saját magukat: ők azok, akik azért házasodtak meg, hogy ne gondolják őket melegnek.
4/12 anonim válasza:
Én leszbikus vagyok és csak olyan esetben gondolom ezt, ha több faktor is összejátszik. Soha nem láttam pasival az illető nőt, nem is beszéltek arról, hogy volt pasija előzőleg, illetve olyanok a gesztusai is, mozdulatai is, amik elárulják. :)
5/12 anonim válasza:
Felkeltetted az érdeklődésem utolsó! :D
7/12 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: gesztus, mozdulatok? Ezekből, hogy lehet az ilyesmit kivenni? Ezt nem igazán értem.
2014. nov. 17. 16:56
8/12 anonim válasza:
Mivel keltettem fel az érdeklődéseteket? Nem értem. :D
A nőknél sokszor árulkodó a testtartás, a kézmozdulatok, a tekintet, ahogy a nőkre néz, körmei rövidek -e, vagy hosszúak, stb. Rengeteg minden van és az ilyen apróságokat nem tudja senki sem elrejteni. Mondom én, akiről elsőre senki sem tudja, hogy leszbikus. :D
9/12 anonim válasza:
Azért mert azt hiszik,hogy minden heteró ember erre vágyik.
Én ha heteró lennék sem házasodnék.
Vannak akik a hosszú távú kapcsolatokat sem bírják elviselni.
Ezt olyan emberek szokták mondani,akik azt képzelik,hogy attól,mert valaki meleg zárdába vonul,vagy nem tudok hogy képzelik ezt.
10/12 anonim válasza:
Én meleg vagyok mégis fogok házasodni ;33 :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!