Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok, melegek, biszexuá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, melegek, biszexuálisok. Egyéb?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem így az idősebb meleg 20-30 éves korosztályhoz...

Na szóval 15éves biszexuális lány vagyok,és már lassan 2éve tudom ezt,leginkább lányokhoz vonzódok,de a fiuk is ott vannak a háttérben.Az a lényeg hogy én nem szégyellem azt hogy biszexuális vagyok sőt...az összes barátomnak elmondtam,és ezzel együtt el is fogadtak engem.És legszívesebben leszbikus lennék,ha lehetnék.Szóval a kérdésem az lenne,hogy ez normális?Az idegen emberek előtt is felvállalnám pl. városban...Inkább kéne magam vagdosnom vagy magamban tartani?Nem tudom,hogy most jó ahogy gondolkozok vagy nem?

#meleg #leszbikus #biszexuális #pankszexuális #transzvesztita...
2014. nov. 11. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nagyon jó dolog,hogy elfogadod magad.. A nőknél egyébként sem gáz..:) Eszedbe ne jusson vagdosni magad:) 16/F
2014. nov. 11. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:

ezzel en is pont igy vagyok, engem is elfogadtak stb, kiveve a csalad :/ szal sztem probald meg eloluk ezt meg egy kicsit titkolni. am sztem jo h felvallaod magad es sose legyen rosz erzesed emiatt. :)

14/F m

2014. nov. 11. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Annyi idősen én is így csináltam, boldog-boldogtalannak elmondtam, és mázli, hogy nem lett belőle baj :D

Ma már kicsit óvatosabb vagyok, de valószínűleg azért sem mondom el már annyi embernek, mert a közeli ismerőseim már mind tudják, van kivel beszélgetni ilyenekről, meg már barátnőm is van.

Én azt mondom, hogy vállald, de ésszel. És nyilván ne vagdosd magad :D

20/L/L

2014. nov. 11. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Ja még valami :D A családom miatt is vettem vissza a felvállalásból, nem akarom őket kínos helyzetbe hozni a munkahelyükön...Meg borzalmas lenne ha az öcsémet szekálnák miattam. Szóval erre is gondolni kell :)

M

2014. nov. 11. 22:46
 5/8 anonim válasza:

Meg kell válogatni, hogy kinek mondod el, engem mindenki elfogad, de a család nehezen, bár még csak 2 hete coming outoltam.

17/F budapest

2014. nov. 12. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Nyugi nem mondom el "akárkinek",és nem szoktam nagyon emlegetni,meg minden...lehet,hogy a szövegből az ellentéte kivehető,de nem vagyok olyan.:D Teljes mértékben elfogadom magam amióta csak tudom magamról,hogy biszex vagyok.És a kérdésemmel arra akartam utalni,hogy nem lennék hetero,és nekem teljes mértékben jó,hogy a lányokhoz is vonzódok,mivel valamiért úgy érzem,hogy ha a lányokhoz nem vonzódnák elvesznék...valami olyasmi ez szerintem mint amikor egy hetero pasi nem akar meleg lenni,mert neki a nők az élete...:D És ezt akartam volna meg kérdezni,hogy ez normális,hogy ilyen szinten elfogadom magam,és örülök annak amilyen vagyok?De köszönöm az eddigi válaszokat is. :))
2014. nov. 13. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Bátor dolog! Nem mindenki képes sajnos így beismerni.

De vigyázz, mert megütheted a bokádat, ha mindenkinek, de tényleg mindenkinek elmondod.

2014. nov. 13. 19:29
 8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond! Én például 14 éves vagyok és 12 éves korom óta tudom, és ha kérdezik felvállalom. :) Nincs ebben semmi szégyelni való. Én is inkább a Lányokhoz vonzódom. :) Te a lányokat is szereted,ez van.És az a legjobb eset hogy felvállalod. :) Ha akarod beszélgethetünk. :) 14/Lány/Bi.
2014. nov. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!