Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, melegek, biszexuálisok. Egyéb?
Az lenne a kérdésem így az idősebb meleg 20-30 éves korosztályhoz...
Na szóval 15éves biszexuális lány vagyok,és már lassan 2éve tudom ezt,leginkább lányokhoz vonzódok,de a fiuk is ott vannak a háttérben.Az a lényeg hogy én nem szégyellem azt hogy biszexuális vagyok sőt...az összes barátomnak elmondtam,és ezzel együtt el is fogadtak engem.És legszívesebben leszbikus lennék,ha lehetnék.Szóval a kérdésem az lenne,hogy ez normális?Az idegen emberek előtt is felvállalnám pl. városban...Inkább kéne magam vagdosnom vagy magamban tartani?Nem tudom,hogy most jó ahogy gondolkozok vagy nem?
ezzel en is pont igy vagyok, engem is elfogadtak stb, kiveve a csalad :/ szal sztem probald meg eloluk ezt meg egy kicsit titkolni. am sztem jo h felvallaod magad es sose legyen rosz erzesed emiatt. :)
14/F m
Annyi idősen én is így csináltam, boldog-boldogtalannak elmondtam, és mázli, hogy nem lett belőle baj :D
Ma már kicsit óvatosabb vagyok, de valószínűleg azért sem mondom el már annyi embernek, mert a közeli ismerőseim már mind tudják, van kivel beszélgetni ilyenekről, meg már barátnőm is van.
Én azt mondom, hogy vállald, de ésszel. És nyilván ne vagdosd magad :D
20/L/L
Ja még valami :D A családom miatt is vettem vissza a felvállalásból, nem akarom őket kínos helyzetbe hozni a munkahelyükön...Meg borzalmas lenne ha az öcsémet szekálnák miattam. Szóval erre is gondolni kell :)
M
Meg kell válogatni, hogy kinek mondod el, engem mindenki elfogad, de a család nehezen, bár még csak 2 hete coming outoltam.
17/F budapest
Bátor dolog! Nem mindenki képes sajnos így beismerni.
De vigyázz, mert megütheted a bokádat, ha mindenkinek, de tényleg mindenkinek elmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!