Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szeretnék lenni, de nem vagyok az. Ez normális? Mit tegyek ellene?
Az szeretnék lenni, de közbe meg mégse. Mit csináljak?
(Lány vagyok)
Mi az, hogy meleg szeretnél lenni, de nem vagy az?
Most vagy meleg vagy, vagy nem...nincs olyan, hogy akarsz valamit, de nem vagy az.
Kíváncsi vagy milyen egy nővel...esetleg...de az nem azt jelenti, hogy meleg szeretnél lenni.
ILYET SE HALLOTTAM MEG
congratalation
fiam
#7: Divatmajom? Hát nagyot tévedsz, egyáltalán nem vagyok az, pont hogy utálok a figyelem középpontjában lenni (szerencsére ez nem is sokszor fordul elő)...
#5: Nem csak azt próbálnám ki, el is tudnám képzelni, hogy egy lánnyal legyek boldog és együtt éljünk valamikor...
#4: :D
#3: Nem igazán tudom kifejteni. Még nem csókolóztam se fiúval, se lánnyal. Viszont eddig egy fiú tetszett (meg a hírességek közül is csak fiúknál volt az a "fangirling"), de már nem. Úgy gondolom, hogy a lányok sokkal normálisabbak, ráadásul még az ízlésünk is egyezik alapból valamennyire. Ezért velük sokkal szívesebben mennék el helyekre (=randira), meg szerintem előttük sokkal jobban meg tudnék nyílni, meg amit föntebb írtam, hogy később akár összeköltözni, stb... (persze akkor, ha szeretjük egymást, nem csak azért, mert lány) Kb ennyi.
Én meg lányként meleg fiú szeretnék lenni :)
Tudom hogy nem normális dolog de ez van.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!