Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha ezek után már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ezek után már tényleg megundorodtam tőle?

Figyelt kérdés

A párom nem igazan szeret adni magára, már sokszor szóltam neki, hogy hogyan mossa meg a nemiszervét mert így nem szívesen veszem a számba mert rossz íze van.

Most viszont betette a kaput, hogy fürdés után a törülköző olyan barna maradt. Szerintetek ez normális? Vagy én vagyok túl igényes?

2019. nov. 26. 18:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
91%
Ugye már kidobtad?
2019. nov. 27. 08:00
 62/68 anonim ***** válasza:
95%
#61 a pasit vagy a törölközőt? reméljük mindkettőt :)
2019. nov. 27. 08:47
 63/68 anonim ***** válasza:
17%
Bizar dolog a szpás :D joisten gyerele! Prűd pitsáké a világ!
2019. nov. 27. 09:34
 64/68 anonim ***** válasza:
94%
52%-os, nem mindenkinek van hozzá gyomra. Én már elhánytam magam tőle, úgyhogy inkább nem. Mindenki jobban jár :) főleg én :)
2019. nov. 27. 12:23
 65/68 anonim ***** válasza:
77%

És ez 1 éve megy. Akkor te is egy igénytelen állat lehetsz.

Ha undorodnál, az elejétől ez lett volna. Mesélj még.

2019. nov. 27. 12:57
 66/68 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, ha szemfüles lennél, előnyt is kovácsolhatnál a szituból. Nyithatnál egy szatócsboltot, a párod el látna áruval. A farkán túró, a fülében lekvár,a hajában zsír meg korpa,a hátsójában betyárkörte meg paksimogyoró, a nyakán retek,a lábán gomba. Csak pár apróságot kéne máshonnan beszerezni.....
2019. nov. 28. 13:44
 67/68 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság Kérdező, megtanult már rendesen fürdeni a barátod?
2020. jan. 5. 10:33
 68/68 anonim válasza:
Ez undorító dolog már ne haragudj. Sajnos nem mindenki igényes ember de ez gáz az ilyen. Szex vagy kielégítés előtt mindig lekell fürdeni elsőnek is de nem csak előtte hanem utána is amikor végeztetek a kielégítéssel
2022. febr. 6. 19:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!