Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha ezek után már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ezek után már tényleg megundorodtam tőle?

Figyelt kérdés

A párom nem igazan szeret adni magára, már sokszor szóltam neki, hogy hogyan mossa meg a nemiszervét mert így nem szívesen veszem a számba mert rossz íze van.

Most viszont betette a kaput, hogy fürdés után a törülköző olyan barna maradt. Szerintetek ez normális? Vagy én vagyok túl igényes?

2019. nov. 26. 18:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
97%
Várjunk... akkor wc-zés után ki se törölte? Vagy bele szart a kádba? Vhogy nem értem. Nem áll össze a kép. De az elég undi ha egesz nap szaros seggel rohangál.
2019. nov. 26. 19:57
 42/68 A kérdező kommentje:
Van,hogy bent ülök a fürdőkád mellett amikor fürdik és nem szokott oda benyúlni, hogy megmossa csak kicsit odavereti a vizet. Ha együtt fürdünk akkor a szerszámot én meg szoktam mosni, De ezek szerint nem elég nyilvánvaló a célzás.
2019. nov. 26. 19:58
 43/68 A kérdező kommentje:
Ezt talán tőle kéne megkérdezni, én se tudom elképzelni hogyan lehetett olyan mert nekem még a tangám se szokott olyan lenni mert mindig mosakodok nagy wc után.
2019. nov. 26. 19:59
 44/68 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem vedd fel a gumimesztyut es sikald meg a farat is ha mar a szerszamat is megmosod. Bizok benne hogy ez hatasos lesz :)
2019. nov. 26. 20:00
 45/68 anonim ***** válasza:
95%
Akkor vagy igazi hüle,ha még ezután a házadba engeded,nem még dugni is vele.
2019. nov. 26. 20:03
 46/68 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatotok elején megmosta magát?
2019. nov. 26. 20:13
 47/68 A kérdező kommentje:
Írtam már korábban, hogy 6 éve vagyunk együtt és az elején minden rendben volt, ez a helyzet kb.1 éve áll fenn.
2019. nov. 26. 20:15
 48/68 anonim ***** válasza:
97%
Vigyázz! Ha túrós f** szal tosz téged elfertőzöl lent.
2019. nov. 26. 20:18
 49/68 anonim ***** válasza:
80%
És te miért tűröd és fekszel le vele 1 éve, ha undorodsz tőle? 🤔
2019. nov. 26. 20:35
 50/68 anonim ***** válasza:
97%

“Van,hogy bent ülök a fürdőkád mellett amikor fürdik és nem szokott oda benyúlni, hogy megmossa csak kicsit odavereti a vizet. Ha együtt fürdünk akkor a szerszámot én meg szoktam mosni, De ezek szerint nem elég nyilvánvaló a célzás.”

Nem találkoztál még úszó kis szarmócsinggal, miközben vele egy kádba ültél? Vigyázz, nehogy valami fertőzést kapj a valagán maradt ürüléktől. Ez nagyon undorító, hogy a bánatba nem dobtad még ki?

Tudod ki mosogatná a büdös/túrós farkát...

2019. nov. 26. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!