Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ezek után már tényleg megundorodtam tőle?
A párom nem igazan szeret adni magára, már sokszor szóltam neki, hogy hogyan mossa meg a nemiszervét mert így nem szívesen veszem a számba mert rossz íze van.
Most viszont betette a kaput, hogy fürdés után a törülköző olyan barna maradt. Szerintetek ez normális? Vagy én vagyok túl igényes?
Szerintem te magad is tudod, hogy ez nem normális állapot,az alapvető higiéniára sem ad.
Egyáltalán semmilyen részét nem venném a számba ezek után. Ha nem mossa meg a fenekét, ott bizony tobzódnak a bacik elég tisztességesen. Fúj!
Brna torolkozohoz. Sajnos amit itt nem lattam.valaszkent es szerencsesek vagytok, ha nincs ilyen problematok:
Aranyer miatt is lehet.
Olyankor hiaba torlod, hiaba mosod, a zuhanyzas vegen is sajnos van hogy kakas lesz...irto ciki tud lenni. Ha tobb zoldseget eszik az ember, es nem a pekarun el, akkor ha nem az a elkenkdo vegu jon ki, hanem a kis kompakt barnamacko, akkor nincs ilyen barnazas az aranyereseknel sem...jo esetben.
Kerdezo megertem, ha undorodsz. A csavod elfaradt a kapcsolatban es most jon elo az igazi arca vagy depis es azert nem ad magara. Beszelgess vele, hatha kiderul mit un teged vagy az eletet.
(A ferjem mikor mar kimondtuk a boldogito igent kozolte o megse szereti a franciazast...se amasszirozast, se a csokolozast, nagyjabol semmi elojatekot, csak a du..g..ast. plusz mar estenkent fogat se mos, nem furdik...krialyul atvert a lanykeresig es a hazassagig. Ugyhogy en epp temetem magam 40 evesen, es irigykedek az oregapamra, mert annak jobb a szexualis elete...)
Utolsónak:
"Ugyhogy en epp temetem magam 40 evesen, es irigykedek az oregapamra, mert annak jobb a szexualis elete...)"
40 évesen nem az a megoldás, hogy temeted magad. Kezdj új életet olyannal, aki ad a higiéniára, a szexualitásra, és normális életed lehet mellette.
40 évesen kezdjen új életet nőként
bluepill lvl 9000
51. El leszel könyvelve prűd pichának, mert undorodsz a szopástól.
Én sem értem egyébként, hogy lehet azt szeretni... undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!