Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha ezek után már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ezek után már tényleg megundorodtam tőle?

Figyelt kérdés

A párom nem igazan szeret adni magára, már sokszor szóltam neki, hogy hogyan mossa meg a nemiszervét mert így nem szívesen veszem a számba mert rossz íze van.

Most viszont betette a kaput, hogy fürdés után a törülköző olyan barna maradt. Szerintetek ez normális? Vagy én vagyok túl igényes?

2019. nov. 26. 18:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy is bizarr dolog (nekem) a szopás, de ettől megálltam a növésben.
2019. nov. 26. 21:08
 52/68 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem te magad is tudod, hogy ez nem normális állapot,az alapvető higiéniára sem ad.

Egyáltalán semmilyen részét nem venném a számba ezek után. Ha nem mossa meg a fenekét, ott bizony tobzódnak a bacik elég tisztességesen. Fúj!

2019. nov. 26. 21:30
 53/68 anonim ***** válasza:
87%
A férfiak egy része nagyon el tud igénytelenedni. Unokatesóm is válás után nem fűrdött napokig, szakállt növesztett a lakás csupa kupi volt, pedig előtt egy pedáns pasi volt. Nem depressziós? Csak mert azoknál is jelentkezik ez a tünet. Eszik rendesen?
2019. nov. 26. 21:49
 54/68 anonim ***** válasza:
19%
Van nalatok huto? Van? Akkor a baratod miert a faxan hordja a turot?
2019. nov. 26. 21:50
 55/68 anonim ***** válasza:
29%

Brna torolkozohoz. Sajnos amit itt nem lattam.valaszkent es szerencsesek vagytok, ha nincs ilyen problematok:

Aranyer miatt is lehet.

Olyankor hiaba torlod, hiaba mosod, a zuhanyzas vegen is sajnos van hogy kakas lesz...irto ciki tud lenni. Ha tobb zoldseget eszik az ember, es nem a pekarun el, akkor ha nem az a elkenkdo vegu jon ki, hanem a kis kompakt barnamacko, akkor nincs ilyen barnazas az aranyereseknel sem...jo esetben.

Kerdezo megertem, ha undorodsz. A csavod elfaradt a kapcsolatban es most jon elo az igazi arca vagy depis es azert nem ad magara. Beszelgess vele, hatha kiderul mit un teged vagy az eletet.

(A ferjem mikor mar kimondtuk a boldogito igent kozolte o megse szereti a franciazast...se amasszirozast, se a csokolozast, nagyjabol semmi elojatekot, csak a du..g..ast. plusz mar estenkent fogat se mos, nem furdik...krialyul atvert a lanykeresig es a hazassagig. Ugyhogy en epp temetem magam 40 evesen, es irigykedek az oregapamra, mert annak jobb a szexualis elete...)

2019. nov. 26. 21:55
 56/68 anonim ***** válasza:
88%

Utolsónak:

"Ugyhogy en epp temetem magam 40 evesen, es irigykedek az oregapamra, mert annak jobb a szexualis elete...)"

40 évesen nem az a megoldás, hogy temeted magad. Kezdj új életet olyannal, aki ad a higiéniára, a szexualitásra, és normális életed lehet mellette.

2019. nov. 26. 22:32
 57/68 anonim ***** válasza:
17%

40 évesen kezdjen új életet nőként

bluepill lvl 9000

2019. nov. 26. 22:56
 58/68 anonim ***** válasza:
76%
Wazzze, nagyon SZ*R otlet volt ezeket vegigolvasni kajalas kozben..
2019. nov. 27. 01:22
 59/68 anonim ***** válasza:
96%
Én inkább ne legyek senkivel kapcsolatban,mint egy ilyen igénytelen egyeddel...hát nem semmi. Az a csoda,hogy még nem kaptál tőle valami betegséget. Hogy tudsz ilyen emberrel együtt lenni,ezt végképp nem értem.
2019. nov. 27. 01:27
 60/68 anonim ***** válasza:
91%

51. El leszel könyvelve prűd pichának, mert undorodsz a szopástól.

Én sem értem egyébként, hogy lehet azt szeretni... undorító

2019. nov. 27. 07:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!