Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az az ember, aki ilyet? Megundorodtam tőle

Figyelt kérdés

A pasim azt mondta, hogy ha lenne egy testvére, aki tetszik neki, azzal simán szexelne..

csak szerintem gyomorforgató ez és épelméjű ember nem mond ilyet??

2014. jún. 10. 23:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Azok az emberek, akik együtt nőnek fel, nem éreznek egymás iránt szexuáélis vonzalmat, legalábbis ez rendkívül ritkán fordul elő. Miven nincs lánytestvére, nem tudja elképzelni, helyette elképzel egy vonzó nőt testvéreként, de az meg nem számít. Élesben valószínűleg nem tenné meg.
2014. jún. 10. 23:05
 2/26 A kérdező kommentje:
van 3 nővére....
2014. jún. 10. 23:07
 3/26 anonim ***** válasza:
27%
Na jó, de azok iránt nem érez vonzalmat, és nem hiszem, hogy azért, mert nem szépek, hanem inkább azért, mert együtt nőttek fel, és ez kizárja. Tehát amit mondott, az csak a fanáziájában levő "lánytestvérre" igaz, de az meg nem a testvére.
2014. jún. 10. 23:09
 4/26 anonim ***** válasza:
62%

nem akar szexelni a 3 nővérével, csak hülyeségeket beszél

ez kb olyan, mint a milf videók, amire csomóan rámondják, hogy ha ilyen anyám lenne... persze senki se úgy gondolja

2014. jún. 10. 23:12
 5/26 anonim ***** válasza:
36%
Elég beteges.... Mi lesz, ha lesz egy lánya?????
2014. jún. 10. 23:17
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
hehe képzeletben biztos bárkivel szexelne, de nem veletlenul nem tetszik neki egyik se a sajatjai kozul. Ne aggodj. Regen u okatestverekkel hazasitottak nemesi sarjakat, ha kulon nevelidtek a testverek, vagy nem tudtak rola, azok is siman szexeltek egymassal. Nyilvan nem egeszseges felfogas (genetikailag minnel a sjatoddal ellentetesebb genallomanyuval erdemes es kell szexelni es utodot nemzeni, csak embereknel a feltetlen utodnemzes mar lemarad ;-)) es nem veletlen tiltjak a vallasok, a hagyomanyok, de
2014. jún. 10. 23:20
 7/26 anonim ***** válasza:
9%
fantazialni szabad rola.
2014. jún. 10. 23:20
 8/26 anonim ***** válasza:
72%
Itt mindenki normálisnak tartja azt, hogy valaki fantáziálgat egy esetleges lánytestvérről??
2014. jún. 10. 23:24
 9/26 A kérdező kommentje:
Én nem, ezért nem is vagyok,hajlando tovább jarni ezzel az épelméjű, sokak által normálisnak tartott emberrel.. Attol rosszul vagyok, ha hozzam er.
2014. jún. 10. 23:27
 10/26 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem kepzeletre gondolt, azt mondta,hogy ha ott áll a elotte a lanytestvere, aki jol néz ki, siman megdugna, nincs ebben kivetni való, es nem is érti,hogy miert tartom ezt gaznak.
2014. jún. 10. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!